Boris Becker urmează să fie deportat în Germania săptămâna viitoare

Eroul tenisului german, care se află într-o închisoare din Anglia pentru amânarea falimentului, urmează să fie deportat în Germania săptămâna viitoare. Acest lucru este raportat de „ Mirror ” britanic .

A fost o lovitură severă pentru Boris Becker (55 de ani), care a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare în luna aprilie a acestui an, după numeroase crime legate de falimentul său. Dar acum pare să existe o rază de speranță pentru tânărul de 55 de ani: așa cum vrea să știe în exclusivitate britanicul „ Mirror ”, vedeta tenisului urmează să fie deportată în Germania săptămâna viitoare. Acest lucru nu a fost încă confirmat oficial, dar ar trebui să beneficieze de așa-numita „Early Removal Scheme”. Marea Britanie dorește să deporteze prizonierii în țara lor de origine cât mai repede posibil pentru a economisi costuri.

Potrivit raportului, Boris Becker este acum deportat în Germania pentru că nu este cetățean britanic. Deci ar putea deja să petreacă Crăciunul în libertate, nu va trebui să execute pedeapsa cu închisoarea atunci. Dar nici nu va avea voie să se întoarcă în Marea Britanie până la sfârșitul pedepsei. Becker locuiește la Londra din 2012 , fosta sa soție Lilly (46 de ani) și fiul lor Amadeus, precum și actualul său partener Lilian sunt de asemenea acasă acolo.

Mama lui Boris Becker, Elvira, nu și-a putut vizita fiul

Vestea ar trebui să fie o mare ușurare, mai ales pentru mama lui Elvira. Bătrâna de 86 de ani nu și-a putut vizita până acum fiul, dar i-a stat alături chiar și după condamnare: „Sunt alături de Boris! Indiferent ce s-ar întâmpla – el este și va fi întotdeauna fiul meu”, a declarat Elvira Becker categoric. După cum a relatat bărbatul de 86 de ani, potrivit „bild.de”, Elvira Becker a primit și ea informații de primă mână. „Fiul meu mă sună mai des. Mă calmează”, spune ea. E bine, pentru că fiecare spune ceva diferit. Dar Elvira Becker este și combativă și declară cu curaj: „Nu am nevoie de niciun sprijin moral.” Acum o mare dorință s-ar putea împlini: să sărbătorească Crăciunul alături de fiul ei. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu