Serviciile de urgență examinează locul crimei din Illerkirchberg (Alb-Donau-Kreis). Foto: Ralf Zwiebler

UpDate: Un bărbat atacă elevi cu cuțitul – una din fete a murit

Se spune că un bărbat ar fi atacat două fete în drum spre școală din Illerkirchberg și le-a rănit atât de grav încât una din ele in vârsta de 14 ani a murit. Cele două victime au fost duse luni la spital, a declarat poliția. Eleva a cedat în urma rănilor sale acolo. Cea de-a doua fată, de 13 ani, era încă considerată grav rănită. Polițiștii l-au arestat pe suspect și alți doi bărbați.

Două fete au fost atacate de un bărbat cu un cuțit în drum spre școală în Illerkirchberg, lângă Ulm (Alb-Donau-Kreis). Cei doi copii au fost grav răniți și apoi transportați la spital.

suspect arestat

Se spune că presupusul făptuitor a fugit într-un bloc de apartamente învecinat. Polițiștii au găsit trei persoane în casă. „Presumăm că făptuitorul se numără printre ei”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Operațiunea cu ajutorul unui grup de lucru special a fost finalizată, nu exista niciun pericol pentru populație.

Atacul lângă școala primară

Potrivit poliției, atacul asupra a două fete nu a avut niciun impact asupra unei școli elementare învecinate. „Spre deosebire de zvonuri, nu a existat o alarmă nebunească într-o școală”, a declarat luni un purtător de cuvânt al poliției, întrebat.

Cei doi răniți nu sunt de vârstă școlară primară. Se spune că ar avea 13 și 14 ani, relatează Augsburger Allgemeine .

Nu se cunoaște alt fundal în acest moment. Ancheta este încă în curs.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu