Viena: 200 de euro bonus energetic suplimentar

Din decembrie va exista un bonus energetic suplimentar pentru persoanele care locuiesc în Viena. Bonusul energetic este de 200 de euro. Toate gospodăriile care câștigă bani puțini primesc bonusul energetic. Există un singur bonus energetic per gospodărie. Trebuie să vă înregistrați pentru bonusul energetic. Fiecare vienez primește o scrisoare cu informații despre cum să se înregistreze.

Inregistreaza-te online sau telefonic

Pentru a obține bonusul energetic de 200 de euro, trebuie să vă înregistrați. Vă puteți înregistra online sau telefonic. Aveți nevoie de o parolă pentru a vă conecta. Veți primi parola într-o scrisoare. Veți primi scrisoarea până cel târziu pe 17 decembrie. Scrisoarea conține și mai multe informații despre bonusul energetic. Te poți înscrie pentru bonusul energetic din 5 decembrie. După înregistrare, primești bonusul în câteva zile.

Cine primește bonusul

Toate gospodăriile din Viena care câștigă mai puțin de o anumită sumă de bani primesc bonusul energetic. Dacă locuiești singur, nu poți câștiga mai mult de 40.000 de euro pe an. Dacă locuiți cu mai multe persoane, este posibil să nu câștigați mai mult de 100.000 de euro pe an împreună. Dacă câștigați mai mulți bani și tot vă înscrieți pentru Bonusul Energetic, va trebui să plătiți Bonusul Energetic înapoi. Fiecare gospodărie poate primi un singur bonus energetic.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu