Boris Becker a ieșit din închisoare după 230 de nopți după gratii

Primele ore de libertate ale lui Boris Becker

Vestea a trecut imediat prin toate mass-media. Boris Becker (55 de ani) este eliberat după șapte luni și jumătate de închisoare (230 de nopți), a părăsit închisoarea Huntercombe de lângă Londra și a zburat în Germania . După-amiaza, avocatul lui Becker a confirmat deportarea.

La început părea că Becker va fi deportat miercuri. Dar nimic nu s-a intamplat. Potrivit informațiilor, Becker s-a antrenat bine dispus în sala de sport din închisoare în acea seară.

Joi a fost ziua. erichmocanu.TV știe: Așa a mers întoarcerea.

► Primele ore ale dimineții: gardienii l-au scos pe Becker (numărul deținutului A2923EV) din celulă. Și-a luat doar cele mai personale obiecte și fotografiile celor dragi pe care le pusese. Și-a lăsat hainele acolo. În zilele dinaintea deportării sale, Becker a dăruit colegilor săi adidași, o jachetă și o pălărie. Îi sunt recunoscători pentru asta.

Becker a fost transferat la închisoarea Huntercombe de lângă Londra în mai și a rămas acolo până joi

Fără rămas bun! Deținuții din închisoare sunt închiși în celule până la ora 10 dimineața, unde iau micul dejun (fulgi de porumb). Așa că colegii de deținuți ai lui Becker nu și-au dat seama că vedeta tenisului i s-a permis de fapt să plece. La mijlocul lunii noiembrie s-a aflat că a fost admis într-o procedură sumară de deportare. Dar când autoritățile au avut o marjă de libertate de câteva zile.

► La 9 a.m. (ora Germaniei): O dubă Vivaro albă cu geamurile întunecate a ieșit din incintă. Destinație: Aeroportul Biggin Hill. Timp de condus: aproape două ore.

► 11.50 a.m. (ora Germaniei): Un avion privat (Cessna Citation 680A) a decolat de pe aerodromul din Biggin Hill. Pune cursul spre Germania.

► Avionul a aterizat pe aeroportul din Frankfurt la ora 12.40. Un prieten apropiat al lui Becker pentru BILD: „Boris s-a întors în Germania.” Prețul de închiriere pentru un zbor Londra-Frankfurt cu aparatul: 8.350 de euro.

Boris Becker respiră din nou aerul libertăţii. Avocatul său: „Și-a ispășit pedeapsa și nu este supus niciunei restricții penale în Germania”.

Luni extreme stau în spatele câștigătorului de la Wimbledon. Cât de mult este acum clar din nou. Un clip promoțional pentru un nou documentar TV Becker arată un interviu cu eroul tenisului. A apărut chiar înainte de verdictul din aprilie, când a fost condamnat la doi ani și jumătate pentru infracțiuni de faliment.

Un nou început incert îi are acum în față. Falimentul lui continuă. Deocamdată nu se poate întoarce în Anglia. Cum va trăi acum cu partenerul Lilian de Carvalho Monteiro (33)?

Dar ce contează mai întâi: libertatea! Este cel mai mare cadou de Crăciun din toate timpurile pentru Boris Becker.

Pe cine se va întâlni Boris primul?

Mama lui Becker, Elvira (87) locuiește în casa familiei din Leimen. Boris nu va locui acolo, dar o va întâlni în curând. Elvira către BILD: „Totul e bine, Boris e bine”.

Fiul Noah (28) este în prezent cu mama Barbara (56) în Miami. Fiul Elias (23) a fost și el acolo în vizită, dar s-a întors la New York pentru a studia.

Soția Lilly Becker (46 de ani, mama fiului Amadeus, 12 ani) se află la Londra și a fost văzută cumpărând acolo. Fiica Anna Ermakowa (22 de ani) se află și ea la Londra.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu