Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Un tribunal englez pronunță sentința după moartea agonizantă a papagalului “Sparky

Se presupune că acesta cunoștea imnul național britanic și temele unor telenovele TV: Pentru că au ucis papagalul gri “Sparky”, două femei din Marea Britanie trebuie să meargă la închisoare.

Au stropit un papagal cu lac de mobilă și vopsea, au pus pasărea într-un uscător de rufe și au vrut să îl hrănească pe “Sparky” cu un câine: Pentru că au ucis un papagal gri în agonie, două femei din Marea Britanie trebuie să meargă la închisoare. Un tribunal din orașul Carlisle, din nord-vestul Angliei, le-a condamnat pe inculpate, în vârstă de 35 și 47 de ani, la câte 25 de luni de închisoare pentru că au provocat suferințe inutile unui animal protejat, a relatat marți BBC.

Femeile au negat acuzațiile și s-au acuzat reciproc. Acum nu mai au voie să aibă niciodată un animal de companie. Procurorul Dan Bramhall a vorbit despre un comportament sadic. Judecătorul Richard Archer a declarat că actul a fost “sincer incredibil”.

Proprietarul “Sparky’s” le lăsase pe femei să înnopteze după o noapte de beție pe 30 iulie 2022. Când a plecat la cumpărături în dimineața următoare, agresoarele au atacat pasărea, despre care se spune că era capabilă să cânte imnul național britanic și teme din telenovele. Bărbatul a suferit de anxietate, atacuri de panică și insomnie de când a fost atacat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu