Bunicuța cu nepot de 5 ani, opriții la vama Cenad – Copilul a fost predat DGASPC, urmând să fie transferat în Germania

Un copil de 5 ani a fost anunțat de autoritățile din Germania, ca dispărut. Micuțul a fost găsit de polițiștii de frontieră de la Cenad, județul Timiș. Copilul a fost predat DGASPC, urmând să fie transferat în Germania. El călătorea cu o Bunica de cetățenie sârba.

”În deminează zilei de 29.08.2023, în jurul orei 02.00 la Vama Cenad, s-a prezentat o femeie de 53 de ani, de cetățenie sârbă, care călătorea împreună cu nepotul de 5 anișorii la Vama Cenad pentru a intra in Romania. Mașina era înmatriculată in Germania si avea toate actele in regula.

Doar la efectuarea formalităților de frontieră, s-a depistat ca micuțul a fost dat dispărut de autoritățile Germane. Copilul a fost încredințat reprezentanților D.G.A.S.P.C. Timiş, urmând să fie transferat în Germania.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu