România atacă decizia CEDO în care a fost condamnata sa recunoasca familie formate din persoane de același sex.

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat oficial, duminică, într-un răspuns la solicitarea Gândul, că statul român a atacat la camera superioară decizia din 23 mai a Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

CEDO a obligat România să recunoască prin lege și să protejeze drepturile cuplurilor formate din persoane de același sex care vor să devină oficial o familie. Buhuceanu și alții c. României – 20081/19, 20108/19, 20115/19 și alții. Hotărâre 23.5.2023 [Secțiunea IV]

În replică catre Gandul, reprezentanții diplomatici români au spus că este important de reținut că evaluarea admisibilității unei cereri de resentimente intră în mandatul celor cinci judecători ai Marii Camere a Curții a Drepturilor Omului. Prin urmare, depunerea efectivă a unei cereri de reexaminare de către Plenul complet este independentă de voința părților și este supusă competenței exclusive a unui complet de cinci judecători care evaluează posibilitatea reprezentării într-un mod necontraditorial cadru. Este o sarcină. – Este o procedură oficială și nu oferă motive pentru permisiunea sau refuzul.

În cazul în care cererea este acceptată de complet, Plenul Camerei va lua o hotărâre pentru a decide cazul. Funcționarii MAE au concluzionat că regulile de procedură stabilite pentru activitatea Curții se aplică și Marii Camere în temeiul articolului 71 din Regulamentul de procedură al CtEDO, în vigoare de la 23 iunie 2023.

CEDO a constatat că România a încălcat articolul 8 din Convenția drepturilor omului, care consacră dreptul la respectarea vieții private și a vieții de familie. Cu cinci voturi pentru și două împotrivă, instanța a declarat că cererea cetățeanului român va fi admisă.

Romanii nu vor sa accepte decizia CEDO

Acest sondaj nu mai acceptă voturi

Romania trebuie sa recunoasca drepturile LGBTQ ?
Ați accepta căsătoriile intre persoane de același sex?
Constituția României trebuie sa garanteze familia Tradiționala ? "Mama-Tata-Copil"
Ați accepta ca persoane LGBTQ sa adopte copii?
Biserica ar trebui sa se implice in deciziile autorităților?
Dvs. personal aveți o problemă cu persoanele LGBT?
Trimite

Pe buna dreptate, o anumita măsură ar trebui sa fie votata de Cetățenii României si nu de 1,2,10 sau 21 de Judecători sau Politicienii.

După cum se vede in Sondajul de mai sus ce a fost realizat in perioada de 5.Martie – 20.Martie 2023, se vede clar ca peste 80% din Romanii nu acceptă o asemenea Măsură pentru Romania.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu