Un tânăr de 32 de ani a murit în arestul poliției din Mödling

În cursul unei anchete de poliție la filiala Mödling a Biroului de poliție penală din Austria Inferioară, un suspect în vârstă de 32 de ani a murit marți. Contrar informațiilor anterioare din mass-media, bărbatul nu a murit în cursul unui interogatoriu al poliției, ci în timpul obișnuitului “tratament al serviciului de identificare”, confirmă anchetatorii.

În cadrul acestui proces, suspecții sunt fotografiați, li se iau amprentele digitale și li se înregistrează datele personale.

Se așteaptă decizia privind autopsia pentru a manipula vinovăția

În timpul acestui proces, bărbatul de 32 de ani s-a prăbușit brusc de durere în LKA Mödling și și-a pierdut imediat cunoștința. Cauza morții bărbatului nu era deocamdată clară. Ancheta este condusă de Biroul Provincial de Poliție Criminală Burgenland și este condusă de Parchetul Wiener Neustadt. Potrivit lui Erich Habitzl, purtător de cuvânt al procuraturii, deocamdată nu a fost ordonată nicio autopsie. Se așteaptă raportul poliției, care va fi apoi examinat.

Fraudă și Fals

Tânărul de 32 de ani fusese luat în vizor de anchetatorii Biroului Provincial de Poliție Criminală, fiind suspectat de fraudă și falsificare de documente, a mai relatat “Heute”. El se afla în custodia poliției la secția de poliție din Mödling de aproximativ două ore marți, când a avut loc incidentul. Măsurile de resuscitare nu l-au putut salva pe tatăl de familie. Potrivit unei cunoștințe a bărbatului, bărbatul de 32 de ani avea deja de ceva timp probleme de sănătate cu inima.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu