Hai ca ma vaccinez eu pentru Tine

În lupta împotriva celui de-al patrulea val corona, țările europene se bazează pe vaccinarea de rapel necesară “Booster”.

Pentru un bărbat din Slovenia, se pare că a treia vaccinare nu a fost suficientă.

El însuși s-a vaccinat împotriva coronei de 23 de ori incredibil, dar în spate nu a existat o teamă excesivă de infecție, ci o fraudă a certificatelor.

Bărbatul s-a vaccinat în numele altor persoane care l-au plătit pentru a obține un certificat de vaccinare valabil.

Această înșelătorie funcționează doar pentru că în Slovenia tot ce trebuie să faci este să arăți cardul de asigurări de sănătate, care la rândul său nu are o fotografie.

Deoarece, potrivit Ministerului Sloven al Sănătății, prezentarea unui act de identitate nu este obligatorie, de multe ori nu este cerută și astfel acest tip de fraudă nu este un caz izolat.

Portalul de știri „Svet24” a relatat deja un caz similar în care un bărbat s-a vaccinat de șase ori.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu