Avatar 2

James Cameron a deschis o cutie digitală a Pandorei. Regizorul a dezvăluit conceptul de artă pentru mult așteptata continuare a filmului din 2009 „Avatar”, dar mai degrabă decât fanii interesanți, a fost eviscerat de critici în decalajul de zece ani dintre filme. Conceptul de artă, care tachină peisaje luxuriante pentru viitorul „Avatar 2”, a debutat luni la Consumer Electronics Show (CES) 2020 din Las Vegas. Imaginile au fost apoi postate de contul oficial Twitter „Avatar” cu legenda: „Nu te vei întoarce doar la Pandora – vei explora noi părți ale lumii”.  

CategorieActiune, Sci-Fi, Aventura
DirectorJames Cameron
ActoriKate Winslet, Zoe Saldana, Vin Diesel vezi mai mult
ApareDecembrie 2021
ProductieTwentieth Century Studios
Pagina Filmuluihttps://avatar.com

Despre asta este continuarea „Avatar”.

Au trecut 13 ani de la acțiunile primei părți. Jake locuiește acum cu tribul său ca Navi’i și și-a întemeiat o familie cu Neytiri. Cu toate acestea, pe măsură ce mai mulți invadatori de pe Pământ sosesc pe Pandora, ei sunt forțați să-și părăsească patria. Pe fugă, ei dau peste tribul de apă Metkayina, printre altele. Cu toate acestea, nu sunt neapărat bineveniți acolo

Inovații tehnice în „Avatar 2”

Chiar și prima parte a fost extrem de complexă din punct de vedere tehnic și o adevărată bucurie pentru ochi. „Avatar 2” ar trebui să împacheteze o lopată decentă în acest sens. Printre altele, se discută o tehnologie 3D fără ochelarii corespunzători! Până acum, acest lucru a fost posibil doar pe ecrane mult mai mici decât un ecran de cinema. În plus, James Cameron a lucrat cu Dolby Cinema la o proiecție îmbunătățită a luminii care ar trebui să facă și mai multe detalii din imagine vizibile pentru ochiul uman.

După cum sugerează titlul „Avatar: Calea apei”, apa va juca un rol important. De exemplu, fotografiile cu apă formează o mare parte a filmului. De asemenea, actorii au avut de înfruntat provocări enorme în acest context. Kate Winslet, de exemplu, a învățat ceea ce este cunoscut sub numele de scufundări libere pentru rolul ei pentru a-și ține respirația cât mai mult posibil. Se spune că a suportat-o ​​mai bine de șapte minute în timp ce filma sub apă.

Andrea Schmidt