BONUS DE AGREMENT PENTRU COPII: DREPT, CERERE, PLATĂ - KINDERFREIZEITBONUS - preprod.erichmocanu.tv

Bonus de agrement pentru copii: drept, cerere, plată – KinderFreizeitbonus

Bonusul pentru timpului liber pentru copii este un sprijin suplimentar în pandemia coronei pentru familiile nevoiașe și familiile cu venituri mici. preprod.erichmocanu.tv va informează dacă aveți dreptul și cum puteți primi bonusul pentru petrecerea timpului liber pentru copii.

Bonusul pentru timpului liber pentru copii a fost decis ca parte a programului de acțiune al guvernului federal „Recuperarea după Corona pentru copii și tineri” ca ajutor financiar suplimentar pentru familiile care au nevoie.

Plata ce se face o singura data in valoare de 100 de euro este destinat să primească copii minori și tineri din familii nevoiașe și familii cu venituri mici, pentru a putea beneficia de oferte pentru activități de vacanță și de agrement și pentru a putea prinde din urmă pe ceea ce are a fost ratat. Plata unică nu este compensată cu alte beneficii sociale.

Cine primește bonusul pentru petrecerea timpului liber al copiilor

Nu toate familiile primesc bonusul de agrement al copiilor. Este disponibil pentru copii și tineri care …

 • sunt sub 18 ani la 1 august 2021 și
 • pentru care se atrage alocația pentru copil sau o alocație comparabilă.

În plus , trebuie îndeplinită una dintre următoarele cerințe: În august 2021, familia primeste pentru copiii lor …

 • Alocație pentru copii (KiZ) ,
 • Beneficiul de locuință (posibil în paralel cu KiZ),
 • Asistență socială conform capitolului al treilea al cărții a XII-a a Codului social (SGB XII),
 • Securitate de bază conform cărții II a Codului social (SGB II) (posibil paralel cu KiZ),
 • Prestații conform Legii prestațiilor pentru solicitanții de azil (AsylbLG) (chiar dacă nu se primește nicio alocație pentru copii) sau
 • Prestații în cadrul sprijinului suplimentar pentru subzistență conform legii privind compensațiile sociale în temeiul Legii pensiilor federale (BVG). 

Plata bonusului de agrement pentru copii

Diferite birouri sunt responsabile pentru plata bonusului de agrement pentru copii, în funcție de beneficiile pe care le primește o familie de unde. 

Familiile care primesc alocație pentru copii, alocație pentru locuințe sau asistență socială în conformitate cu SGB XII primesc prima pentru timpului liber pentru copii în conformitate cu secțiunea 6d din Legea federală privind indemnizația pentru copii (BKGG) direct de la biroul pentru alocații familiale al Agenției Federale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Familii care primesc alocație pentru copii (KiZ): plată automată în august fără cerere

Familiile care sunt deja cunoscute de Oficiul pentru alocații familiale ca beneficiari KiZ vor primi automat bonusul pentru petrecerea timpului liber pentru copii sub forma unei plăți unice pe 23 august 2021 – nu trebuie depusă nicio cerere ! 

Acest lucru se aplică și familiilor care primesc alocație pentru copii și alocație pentru locuințe în același timp sau în același timp alocație pentru copii și securitate de bază în conformitate cu SGB II.

Familii care beneficiază de ajutor de locuință sau sprijin pentru subzistență (asistență socială conform SGB XII): Plata numai după cerere cu dovadă

Familiile care primesc doar alocații pentru locuință sau sprijin pentru trai (și care nu primesc alocație pentru copii în același timp) nu sunt încă cunoscute de biroul de alocații pentru familie. Aceasta înseamnă că familiile din aceste cazuri trebuie să depună o cerere informală pentru bonusul de agrement al copiilor.

Trebuie să furnizați doar câteva detalii în aplicație pentru bonusul pentru timpului liber pentru copii . 

Vă rugăm să atașați la cererea completată dovada adecvată a aprobării prestației de locuință sau a asistenței sociale pentru luna august 2021. Aceasta poate fi o copie a notificării de aprobare, de exemplu. Copiii pentru care se solicită bonusul pentru petrecerea timpului liber pentru copii trebuie să fie afișați în notificare.

De îndată ce cererea a fost completată complet, vă rugăm să o trimiteți prin poștă (scrisoare recomandata “Einschreiben”) împreună cu documentele justificative la biroul dvs. regional de beneficii familiale. Acest lucru este menționat în notificarea alocației pentru copii. Alternativ, puteți afla, de asemenea , beneficiile familiei dvs. online folosind serviciul de căutare a serviciilor, introducând codul dvs. poștal.

Bine de știut : cererea completată poate fi trimisă și la adresa de e-mail special configurată Kinderfreizeitbonus@arbeitsagentur.de  . 

Vă rugăm să rețineți: e-mailul dvs. și atașamentele sau documentele asociate nu sunt protejate împotriva accesului și manipulării de către persoane neautorizate în timpul transmiterii.

Copiii care primesc prestații de la alte organisme: plată automată fără cerere (important: biroul de prestații familiale nu este responsabil aici)

Familiile care nu primesc alocație pentru copii, alocație pentru locuințe sau asistență socială pentru copiii lor au dreptul la prima de agrement a copiilor dacă primesc una dintre următoarele beneficii în august 2021:

 • Securitate de bază conform SGB II,
 • Prestații conform Legii prestațiilor pentru solicitanții de azil (AsylbLG) (chiar dacă nu se primește nicio alocație pentru copii) sau
 • Prestații în cadrul sprijinului suplimentar pentru subzistență conform legii privind compensațiile sociale în temeiul Legii pensiilor federale (BVG).

Nici aici nu trebuie să depuneți o cerere . 

Bonusul pentru petrecerea timpului liber pentru copii este plătit automat , dar nu de către biroul de beneficii familiale, ci de autoritatea competentă. Când bonusul de agrement al copiilor este plătit în aceste cazuri, depinde de poziția respectivă. Unele centre de locuri de muncă, de exemplu, au transferat deja bonusul pentru petrecerea timpului liber pentru copii. În general, plata ar trebui să fie efectuată în cursul lunii august. Dacă doriți să știți când veți primi bonusul pentru petrecerea timpului liber pentru copii, vă rugăm să contactați biroul responsabil pentru dvs. (de exemplu, centrul de locuri de muncă sau oficiul de asistență socială).

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu