Netflix pregătește măsuri de represiune împotriva conturilor partajate

Lucrurile devin serioase pentru cei care partajează un cont Netflix cu alte gospodării. Furnizorul de streaming a introdus o nouă caracteristică care face posibilă exportarea profilului dvs.

Netflix nu spune niciun cuvânt că noua funcție „ Transfer Profile ” este o piesă a puzzle-ului în lupta împotriva conturilor partajate . Cu toate acestea, impulsul ar trebui să fie clar. Partajarea parolei a fost un spin în partea Netflix de mult timp.

Dacă exportați profilul dvs. și configurați un nou cont Netflix cu acesta, puteți prelua istoricul vizionărilor, sugestiile bazate pe acesta și „Lista mea”, jocurile salvate și alte setări în noul cont .

Netflix pierde venituri din partajarea parolelor

Netflix are în prezent aproximativ 222 de milioane de gospodării care au un abonament plătit. În același timp, furnizorul de streaming estimează că aceste conturi sunt partajate cu alte 100 de milioane de gospodării . Aceasta înseamnă că compania pierde sume uriașe de venituri din partajarea neautorizată a parolelor.

O altă piesă a puzzle-ului în lupta împotriva conturilor partajate este un nou abonament suplimentar care este în prezent testat pe unele piețe. Acest abonament suplimentar se adresează tuturor celor care doresc să folosească un cont Netflix la 2 adrese diferite , de exemplu într-o casă de vacanță. Abonamentul suplimentar costă în jur de 3 dolari – în funcție de piețele respective.

Netflix cu reclame vine în noiembrie

Un abonament Netflix cu reclame va deveni, de asemenea, disponibil la începutul lunii noiembrie . Acesta va costa 4,99 euro și va fi disponibil în 12 țări începând cu 3 noiembrie. Austria nu se numără printre ei.

Reclamele sunt jucate înainte și în timpul seriei și filmelor. Ar trebui să dureze 15 sau 30 de secunde. În medie, utilizatorii ar trebui să fie pregătiți pentru 4 până la 5 minute de publicitate pe oră .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu