Părinții nu au vrut sânge vaccinat pentru fiu: instanța revocă custodia

Într-o dispută cu privire la o transfuzie de sânge în timpul unei operații cardiace necesare pentru un copil, un tribunal pentru minori din Italia a revocat temporar drepturile de custodie ale părinților.

Anterior, aceștia nu doreau să fie de acord cu procedura dacă clinica din Bologna nu îi asigura că fiul lor de doi ani va primi sângele de la o persoană nevaccinată corona-corona în cazul unei transfuzii. Serviciul social responsabil a fost folosit ca tutore, după cum a informat joi agenția de presă Ansa. Intervenția ar putea fi astfel inițiată în următoarele zile sau săptămâni.

Potrivit avocatului ei, părinții și-au justificat decizia cu motive religioase. Deja marți, o instanță din Modena a dat dreptate clinicii, confirmând necesitatea intervenției chirurgicale a băiatului și siguranța sângelui clinicii. Cazul a atras atenția națională. Disputa durează de la începutul lunii februarie. Potrivit presei, părinții au prezentat inițial clinicii o listă cu aproximativ 40 de donatori voluntari de sânge care nu au fost vaccinați împotriva Covid-19.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu