Poza Zilei 21.Noiembrie 2021

Fotografia cu terminalul de autobuz din Linz a devenit virală, deoarece arată un autobuz care poartă cuvintele „Vaccinarea este crimă”, unde destinația este alta.

Acum responsabilul este amenințat cu multe necazuri, care s-ar putea extinde până la reziliere. Dar vinovatul nu pare să fie ușor de găsit.

Potrivit Asociației de Transport din Austria Superioară, aceștia caută deja șoferul de autobuz responsabil de la compania Dr. Richard. În prezent sunt eligibile 19 persoane, dar niciuna dintre ele nu vrea să fi introdus inscripția. „Suntem într-un schimb intens cu dr. Richard pentru a afla cine este responsabil”, a declarat Klaus Wimmer, purtătorul de cuvânt al Asociației Transporturilor din Austria Superioară.

“Dar asta nu este ușor. Plăcuța de înmatriculare a fost făcută de nerecunoscut, nu se vede niciun număr de linie. Nici nu știm când a fost făcută fotografia, știm despre asta de sâmbătă dimineață. Și conversațiile au deja a fost ținută cu toți șoferii – dar toți neagă că au reprogramat ecranul în acest fel.”

Compania se distanțează de declarație și subliniază: „În compania noastră, aproape 100 la sută dintre angajați sunt dublu vaccinați”.