93 de medici israelieni au semnat o scrisoare prin care cer ca vaccinurile Corona să nu fie administrate copiilor.

Medicii subliniază că opinia științifică în mare parte este că vaccinul nu poate duce la imunitate de grup. Încă nu este clar dacă vaccinul previne răspândirea virusului și pentru cât timp oferă protecție.

Noi variante de virus ar putea fi rezistente la vaccin și nu cunoaștem încă efectele asupra creșterii copiilor, sistemului reproducător sau fertilității. “Nu ar trebui să punem copiii în pericol prin vaccinarea în masă împotriva unei boli care nu este periculoasă pentru ei”, scriu cei 93 de medici.

În opinia acestora, copiii ar trebui să poată reveni rapid la normalitate, iar testele frecvente și izolarea ar trebui să înceteze. Vaccinarea lor nu trebuie grăbită până când rezultatele nu sunt complete, deoarece Corona nu prezintă niciun pericol pentru copii – conform medicilor. În ciuda avertismentelor venite de la diverși experți din întreaga lume, politicienii și mass-media din Germania promovează cu tărie vaccinarea copiilor cât mai repede posibil – deși cifrele oficiale ale studiului actual de vaccinare a copiilor între 12 și 17 ani vorbesc de la sine.

Actuala fișă tehnică a companiilor farmaceutice Pfizer și BioNTech arată că aproximativ 80 la sută dintre cei 1. 097 de copii testați cu vaccinul s-au plâns de efecte secundare. La 393 de subiecți, adică la mai mult de o treime, aceste efecte secundare au fost “moderate”. În cazul a șapte copii, însăşi companiile au clasificat efectele secundare ca fiind grave. Asta înseamnă aproximativ 0,6 la sută. În document, Pfizer și BioNTech au definit termenul “grav” ca fiind reacții care provoacă “incapacitate prelungită sau substanțială” sau “au ca rezultat moartea”. Acum, dacă un milion de copii ar fi fost vaccinați, cel puțin 6. 000 dintre ei ar fi fost afectați de daune grave, având în vedere aceste rezultate.

Foarte probabil, unii dintre acești copii vor muri. Potrivit informațiilor publicate de Institutul Paul Ehrlich, în campania de vaccinare de până acum se înregistrează un deces la fiecare 56. 400 de persoane vaccinate. Aceasta înseamnă că, chiar și conform cifrelor oficiale, copiii și adolescenții au de trei ori mai multe șanse de a muri din cauza vaccinării decât din cauza bolii.

Mass-media și politicienii necritici care promovează de luni de zile vaccinarea Corona par să arunce pe fereastră orice etică și responsabilitate în fața acestor fapte demascatoare. Acceptaţi cu bună știință răul multor copii sănătoși? Oare este posibil ca un cartel farmaceutic-politic să fie literalmente pregătit să treacă peste cadavre? Atâta timp cât aceste crime nu sunt oprite, este responsabilitatea fiecărui individ să devină activ, să investigheze și să expună această pretinsă grijă pentru copiii noștri drept ceea ce este: o crimă!

sursa: kla.tv

uncutnews.ch