Aproape 100 de puncte la Flensburg: tânăr de 26 de ani trebuie să plătească o Amenda bombastica

Aproape 100 de puncte în registrul infractorilor rutieri din Flensburg și o amendă de peste 14.000 de euro: Un șofer de 26 de ani din München a fost atât de des prea rapid încât contul său este acum cu 85 de încălcări de viteză, potrivit poliției.

Prin urmare, bărbatul mergea de obicei cu peste 100 de kilometri pe oră prea repede. Potrivit investigațiilor anterioare, același șofer poate fi întotdeauna văzut pe probe. Abaterile de viteză au fost comise cu plăcuță de înmatriculare de transfer “Überführungskennzeichen”.

La un control mobil al vitezei, tânărul de 26 de ani a fost oprit de ofițeri. S-a spus că ar putea fi identificat drept responsabil pentru toate încălcările rutiere comise cu plăcuța de înmatriculare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu