Austria: Un Doctorul trage alarma după efectele secundare ale vaccinărilor la copii împotriva COVID-19

Deși Organizația Mondială a Sănătății (OMS) nu o recomandă vaccinul anticovid -19 pentru copiii și adolescenții, Austria totuși vaccinează.

Un medic din Austria Niederösterreich care dorea să rămână anonim a raportat joi despre cazurile de reacții adverse grave după vaccinare. A spus pt. Express

Cel mai recent caz “un elev de 15 ani a simțit presiuni în zona pieptului numai la câteva zile de la Vaccinare.”  Tânărul a fost adus de urgenta la spital si pus sub supraveghere!

Medicul a raportat, ca tânărul nu a fost consiliat asa cum trebuie și informat de riscurile ce apar după vaccinare. Chiar și la a doua vaccinare, a primit o consiliere foarte scurta de numai 5 minute.

De asemenea, medicul raportează despre un elev în vârstă de 13 ani care a suferit reacții adverse severe după vaccinare. Mai exact, el s-a plâns de „dificultăți de respirație și slăbiciune” acute înainte de a fi internat în spital. Când mama sa a întrebat despre o posibilă legătură cu vaccinarea împotriva coroanei, medicul responsabil a spus:

“Nu știm, nu știm încă ce efecte are vaccinarea la copiilor, vaccinarea este încă nouă și neîncercată!”

Esența întregii campanii de vaccinare nu este evidentă doar aici pentru medicul școlar cu experiență. În opinia lor, nimeni nu poate ști încă cum reacționează sistemul imunitar al copiilor la acest nou tip de vaccinare. În plus față de efectele actuale, consecințele pe termen lung nu pot fi încă deloc evaluate. De aceea, STIKO german nu a dat o recomandare pentru vaccinare, la fel ca OMS.

Andrea Schmidt