După critici la adresa vaccinului Pfizer: contul de Twitter al pionierului ARNm Robert Malone a fost blocat

Contul de Twitter al omului de știință, fizician și inventator recunoscut la nivel internațional al tehnologiei ARNm Robert Malone a fost blocat după o mărturie critică despre efectele vaccinului Pfizer. Malone a fost mult timp considerat un critic al vaccinărilor experimentale corona.

Contul de Twitter al savantului american Dr. Robert W. Malone a fost interzis. Blocarea imediată a canalului Twitter a dus la postarea următorului text și trimiterea la un  link video pe 29 decembrie 2021:

„Vaccinările Pfizer împotriva COVID-19 – Mai mult rău decât bine (video). Datele Pfizer pe șase luni care arată că vaccinarea Pfizer împotriva COVID-19 a provocat mai multe boli decât previne. Plus o prezentare generală a greșelilor făcute de studiul Pfizer în proiectare și implementare. “

Malone nu a fost nici avertizat și nici nu i s-a oferit posibilitatea de a șterge tweet-urile critice sau ofensatoare. Omul de știință este considerat un pionier și co-fondator al cercetării ARNm.

Malone a răspuns imediat cu o declarație pe canalul său Telegram:

„Știam cu toții că se va întâmpla la un moment dat.

S-a întâmplat astăzi. Peste jumătate de milion de adepți (https://twitter.com/RWMaloneMD) au dispărut cât ai clipi. Asta înseamnă că trebuie să fi lovit în ochi. Despre asta Înseamnă, de asemenea, că am pierdut un element vital în lupta noastră împotriva livrării acestor vaccinuri copiilor și împotriva corupției în guvernele noastre, precum și în complexul medico-industrial și în industria farmaceutică. .

Așa că vă rugăm să transmiteți cuvântul – distribuiți-le pe propriul dvs. feed de Twitter sau pe alte rețele sociale.”

Omul de știință american specializat în virologie, imunologie și biologie moleculară a fost unul dintre cei mai puternici și mai aspri critici ai vaccinării COVID-19 pe bază de ARNm de la începutul crizei Corona. Autoprezentarea biografiei sale este pe site-ul său:

„Sunt un om de știință/fizician recunoscut internațional și inventatorul inițial al tehnologiei de vaccinare cu ARNm, al vaccinării ADN și al mai multor tehnologii nevirale de platforme ADN și ARN/mRNA. Dețin numeroase brevete fundamentale interne și străine în domeniul livrării, livrării genelor. formulări și vaccinuri, inclusiv tehnologii de bază de vaccin ADN și ARN / ARNm.

Am aproximativ 100 de publicații științifice cu peste 12.000 de citări ale lucrării mele (conform Google Scholar cu o evaluare a factorului de impact „excelent”). Am fost invitat la peste 50 de conferințe, am prezidat numeroase conferințe și am servit sau am prezidat comitete la HHS și DoD. În prezent, sunt membru fără drept de vot al comitetului NIH-ACTIV responsabil cu gestionarea cercetării clinice pentru o serie de medicamente și anticorpi utilizați pentru tratarea COVID-19. ”

Motivul implicării sale critice în discuția despre corona poate fi găsit pe site-ul său 
:
„Deci, ce m-a determinat să fac podcasturi în fiecare zi, să fac interviuri, să comentez, să pledez pentru legislatori și să construiesc un feed Twitter de aproape jumătate de milion de oameni? Totul a început cu propriile mele experiențe și preocupări cu privire la siguranță și bioetică, așa cum a apărut COVID-19. vaccinurile genetice au fost dezvoltate și impuse lumii.”

Cu toate acestea, dr. Malone a fost, de asemenea, chestionat critic în cercurile mass-media. Site-ul american Atlantic a  condus un articol în august 2021: „The Vaccine Scientist Who Spreads Misinformation About Vaccines”. RedaktionsNetzwerk Deutschland (RND)  , afiliat SPD  , a titrat în octombrie anul acesta: „Cazul Malone: ​​cum un cercetător în vaccinare a devenit un simbol al criticilor de vaccinare – și și-a pierdut șansa la Premiul Nobel”.

Blocarea contului de Twitter al lui Malone este controversată pe rețelele de socializare, inclusiv pe #FreeMalone .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu