Lovitura pe piața vaccinurilor anti-Covid. Guvernul britanic admite ca acestea au afectat ireversibil sistemul imunitar după a doua doză!

Incredibil, dar Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile anti-Covid de tip ARN Mesager au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați.

Guvernul lui Boris Johnson a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid – sau eventual orice alt virus. Chiar ieri, intr-o interventie televizata premierul se plangea ca e dezastru pentru cei dublu vaccinati intrucat varianta Omicron ii ataca ca si cum nu ar avea niciun anticorp. “In spitale, la ATI, 92% din cei de acolo nu au doza booster!” Cu alte cuvinte, Boris Johnson ii considera pe cei cu “doar” doua doze ca fiind nevaccinati.

În Raportul de supraveghere a vaccinării anti Covid-19 din Săptămâna 42, Autoritatea de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că “nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccin”. Continuă, spunând că “această scădere a anticorpilor este practic permanentă.”

Vaccinurile nu previn infectarea sau transmiterea virusului – ceea ce se stia – (de fapt, raportul arată în altă parte că adulții vaccinați sunt acum infectați mult mai des decât cei care nu sunt). Britanicii descoperă acum că vaccinul afectează capacitatea organismului de a produce anticorpi nu numai împotriva proteinei spike, ci și împotriva altor părți ale virusului după infecție.

În special, persoanele vaccinate nu par să producă anticorpi împotriva proteinei nucleocapsidelor, învelișul virusului, care este o parte crucială a răspunsului la persoanele nevaccinate. Si aceasta parte nu este supusa mutatiilor, doar proteina spike se modifica in formă.

Pe termen lung, cei vaccinați sunt mult mai sensibili la posibile mutații ale proteinei spike, chiar dacă au fost deja infectați și au fost vindecați o dată sau de mai multe ori. Persoanele nevaccinate, pe de altă parte, vor dobândi imunitate permanentă, dacă nu permanentă, împotriva tuturor tulpinilor de presupus virus după ce s-au infectat în mod natural cu acesta chiar și o dată.

sursa: ziuanews.ro

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu