La aproximativ trei grade: un cuplu merge la demonstrația Corona și lasă copiii mici singuri în mașină

Au mers la un protest corona la Immenstadt și și-au lăsat copiii mici în mașină. Un trecător i-a scapat pe frații de trei și cinci ani de la frig.

Immenstadt – Un cuplu a participat la așa-numita plimbare Corona în Immenstadt (Districtul Oberallgäu *) și și-a lăsat cei doi copii (3 și 5 ani) singuri în mașină. Un trecător a aflat de frații care plângeau, așa cum a anunțat poliția marți (28 decembrie).

Demo Corona în Immenstadt: un cuplu lasă copiii singuri în mașină la trei grade

Copiii stăteau nesupravegheați într-o mașină parcată la temperaturi de aproximativ trei grade. Martorul a informat o patrulă de poliție. În timp ce polițiștii se aflau la mașină, a venit și mama copiilor. Poliția a anunțat incidentul biroului de protecție a tinerilor.

Plimbarea nu a fost înregistrată, dar au participat între 150 și 180 de persoane. Aproximativ jumătate nu au respectat regulile de distanță, majoritatea nu purtau mască, după cum a spus poliția. Unii dintre participanți au fost avertizati verbal de oficiali. În general, însă, întâlnirea a fost pașnică.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu