In STUTENSEE, Un Străin vrea să vaccineze copiii la ușa din față a lui Stutensee

Vaccinul probabil nu va mai ajunge atât de ușor în casa ta: un bărbat merge din ușă în ușă în Büchig și întreabă despre copiii nevaccinați. Părinții sunt entuziasmați.

Emoție în Stutensee-Büchig: Un bărbat ciudat merge din uşă în uşă întrebând despre copiii nevaccinați din gospodărie. Așa s-a întâmplat în raion miercuri seară.

Incertitudinea se răspândește, părinții vizitați fac schimb de informații în grupuri Whatsapp. Poliția din Karlsruhe a confirmat incidentul la BNN. O femeie a informat autoritățile în jurul orei 17:00 prin intermediul urmăririi online pe internet a poliției din Baden-Württemberg.

Oficialii responsabili din Stuttgart și-au informat colegii din Karlsruhe aproximativ trei ore mai târziu. Au dat clar. Între timp, femeia în cauză a sunat deja.

Bărbatul este medic în cartier – nu a putut vaccina vaccinul complet în practică și a vrut să-i lase pe acești copii din sat să beneficieze.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu