Mai bine Idiotii ce nu se lasa manipulati, decat Pedofilii si Hotii de Copiii!

Ziarul german Hamburger Morgenpost scrie despre ratele mici de vaccinare din România, Bulgaria şi Ucraina. Într-un articol cu titlul “«Idiotii Europei»: De ce situaţia corona din Est escaladează masiv”, nemţii notează că deşi criza sanitară a atins vârful în această parte a continentului, foarte mulţi oameni refuză să se vaccineze. 

Situaţia din spitalele României este descrisă în culori sumbre, iar jurnaliştii germani scriu că sistemul sanitar este depăşit de numărul de cazuri grave de Covid-19. Pentru a sublinia asta, sunt prezentate filmări din Spitalul Universitar din Bucureşti, preluate de la Recorder.  „«Cei care sunt într-o stare pe jumătate acceptabilă rămân pe scaun. Doar pacienţii în stare critică primesc un pat», explică o asistentă într-un reportaj filmat, pregătind un scaun de birou deformat pentru un nou pacient.

Mai bine Idiot dar cu gândire libera, decat Manipulat, Hot de copii si Pedofil

Ziarul ascunde realitatea! De ce nu se spune nimic, despre zecile de mii de nemți ce merg in fiecare an in Tailanda si alte tari din lumea a 3a pentru a se folosi de minore pe 2 euro?

De ce nu prezinta ziarul Furtul de Minori ce in fiecare an, Protecția Copilului din Germania (Jugendamt) ii ia in Custodie pe nedrept?

In anul 2020 din peste 50.000 de copii luați in custodie, 16.986 au fost luați Ilegali, fără nici un motiv bine întemeiat, dar cu ajutorul Judecătorilor si a Psihologiilor ce lucrează pentru Protecția Copiilor si Instanțe.

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/mama-unse-esti-petitia-contra-jugendamt-alatura-te-si-sustine/
MAMA- UNDE ESTI? – PETITIA CONTRA JUGENDAMT – ALATURA-TE SI SUSTINE

Erich Mocanu: “Da, suntem idioți”

Suntem idioți, pentru ca nu ne lăsăm manipulați de voi Pedofilii, Hoții si Manipulatorii. Nu ne lăsăm manipulați de voi cei ce trebuie sa ne protejați de boli, dar in schimb chiar voi ne îmbolnăviți! Suntem idioți, pentru ca nu mai acceptam sa ni se fure copii si nici sa susținem Căsătoriile intre persoanele de același sex. Da, suntem idioți ca ne gândim la sănătatea noastră, la familia noastră si la cultura noastră!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu