Majoritatea pacientilor din Sputalul Universitar din Passau, au fost Vaccinati!

În cazul pacienților cu infecție cu coronavirus care au fost tratați la Clinica din Passau în ultimele săptămâni, se observă că majoritatea dintre aceștia sunt vaccinați. Directorul medical aranjează situația la cererea PNP.

„Asta provoacă discuții și speculații în rândul populației”, spune prof. dr. Matthias Wettstein, directorul medical la Clinica din Passau. „Cu toate acestea, cifrele nu înseamnă că vaccinarea este ineficientă”, subliniază Wettstein și explică: „Majoritatea acestor pacienți fie au boli cronice grave de bază, fie primesc tratament care inhibă sistemul imunitar.

Curs la persoanele vaccinate „aproape întotdeauna blând”

https://preprod.erichmocanu.tv/concursul-erichmocanutv/

Majoritatea acestor pacienți vaccinați sunt, de asemenea, în tratament internat din alte motive, nu din cauza Covid. Deoarece toți pacienții sunt testați de mai multe ori în timpul șederii lor, testele pozitive pot fi găsite și la cei care au fost vaccinați. „Evoluția bolii este aproape întotdeauna ușoară la pacienții vaccinați care, totuși, trec printr-o infecție cu coronavirus”, a spus Wettstein.

Cursurile severe ale bolii cu dificultăți severe de respirație sau nevoia de ventilație sunt aproape exclusiv persoane nevaccinate. Astfel, după o vaccinare completă, după cum se știe, în cazuri individuale mai pot apărea infecții cu coronavirus, dar protecția împotriva unei evoluții grave a bolii este foarte bună.

Situația infecției în Germania

Până în prezent, 4.452.425 infecții cu COVID-19 au fost înregistrate în Germania, cu 95.077 decese legate de coroană (începând cu 23 octombrie 2021). Aceasta corespunde unei rate de infecție de 5,35% și unei rate de deces sau letalitate de 2,14%.

Noi infecții și incidență

Numărul de noi infecții în Germania este în prezent de 15.145. O medie de 11.877 de noi infecții pe zi au fost înregistrate în ultimele 7 zile. În ultima săptămână, în Germania au fost raportate 100,0 noi infecții la 100.000 de locuitori („incidență de 7 zile”).

Starea de vaccinare

Până în prezent, în Germania au fost efectuate 57.428.018 vaccinări împotriva COVID-19 (începând cu 22 octombrie 2021). Aceasta corespunde unei rate de vaccinare pentru primele vaccinări de 69,05%. 66,11% din populație este complet vaccinată.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu