Fraude de Milioane de Euro cu Testurile Corona

Se pare că puțin sub 3,2 milioane de euro au fost răscumpărați în mod greșit la Asociația medicilor statutare în asigurări de sănătate.

Berlin (dpa) – După o fraudă suspectată de milioane cu teste corona, anchetatorii au căutat obiecte în Berlin , Sachsen și Sachsen-Anhalt. Au fost asigurate documente de afaceri și „active considerabile”, cum ar fi terenuri și o sumă de cinci cifre in numerar, a anunțat miercuri procurorul din Berlin. Prin urmare, directorul general al unei GmbH care a operat în principal centre de testare corona din Berlin-Wedding este suspectat.

Împreună cu alți acuzați, se spune că a facturat servicii ilegale pentru testele din mai și iunie 2021. Testele se spune că fie nu au fost date deloc, fie nu au fost în forma facturată. În cazul Asociației Medicilor de Asigurări Statutare de Sănătate din Berlin, aproape 3,2 milioane de euro au fost răsplatiți pe nedrept. Anchetatorii au fost implicați miercuri în percheziția din Berlin, Dessau și un orășel din Munții Minereului . Autoritățile se confruntă cu posibile fraude cu teste de luni de zile. Au fost cazuri suspecte în mai multe state federale.

sursa: comunicat de presa