Rezultatul după 20 ani de NATO in Afganistan! Mamele își abandonează Copii! - preprod.erichmocanu.tv

Rezultatul după 20 ani de NATO in Afganistan! Mamele își abandonează Copii!

Lucrul bine Făcut! Oare care a fost intenția si ce plan au avut?

YouTube player

Începând cu anul 2000 NATO a trimis peste 9.000 de soldați in Afganistan. Numărul a ajuns la un moment dat la peste 43.000 si cheltuielile pe toata perioada 2000-2020 sunt stimate la peste 7 bilioane de Dolari, adică un 7 si 12 de zero.

Acești bani chiar nu au nici o valoare, când te gândești ca s-a ajuns la ce si-au doresc, Americanii. Nemții și restul lunii.

Păcat că și Romania a participat cu peste 500 de soldați la misiunea de a face pe părinții din Afganistan să își părăsească Copii!

Soldați NATO pe Tarii in Afganistan
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu