Din 14 septembrie vaccinare în școlile bavareze - preprod.erichmocanu.tv

Din 14 septembrie vaccinare în școlile bavareze

La începutul anului școlar vor exista oferte de vaccinare în școlile bavareze. Ministrul sănătății Holetschek și ministrul educației Piazolo au anunțat acest lucru joi.

Centrele de vaccinare bavareze se pregătesc în prezent să ofere vaccinări elevilor de la vârsta de doisprezece ani. Marți, Ministerul Culturii a exclus vaccinările în școli , spunând că vaccinările sunt „o decizie individuală”.

La numai o zi după ce RKI a anunțat ca vaccinul Pfizer/Biontech aduce probleme la Inima copiilor intre 12-18 ani, acuma vin politicienii cu vaccinarea la scoală!

În acest context, Holetschek promovează din nou vaccinările împotriva coronei: “Vrem să o facem cât mai ușoară pentru toată lumea: în acest fel, echipele mobile de vaccinare pot veni la școli, astfel încât elevii să poată fi vaccinați la fața locului. Fie în sala de gimnastică , cafeneaua sau autobuzul de vaccinare din parcarea școlii: este crucial ca oferta voluntară de vaccinare să ajungă la copii și adolescenți. “

Potrivit ministrului educației Piazolo, vaccinările ar trebui efectuate de îndată ce școala începe pe 14 septembrie. Cu toate acestea, copiilor nevaccinați li se mai permite să participe la cursuri față în față.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu