Spania declară Germania zonă cu risc de coroană - preprod.erichmocanu.tv

Spania declară Germania zonă cu risc de coroană

Intrarea în Spania va fi mai dificilă pentru toți vizitatorii din Germania de luni. Începând cu 23 august, întreaga Germanie va fi declarată zonă cu risc de coroană din cauza numărului tot mai mare de infecții , a anunțat vineri Ministerul Spaniol al Sănătății la Madrid.

Reclasificarea este inițial valabilă timp de șapte zile. Aceasta înseamnă că toți cetățenii ce vin din Germania în vârstă de doisprezece ani și peste trebuie să prezinte dovada vaccinării, a recuperării sau a unui test negativ până la miezul nopții din 29 august. Cel mai recent, doar cinci state federale – Berlin, Hamburg, Renania de Nord-Westfalia, Saarland și Schleswig-Holstein – au fost considerate zone de risc.

În cazul unui test antigen, acesta nu trebuie să depășească 48 de ore de la sosire; în cazul testelor PCR, acesta trebuie să aibă maximum 72 de ore. Vizitatorii din țările cu un număr redus de infecții și care nu se află pe lista spaniolă a zonelor cu risc sunt permise în țară fără nicio condiție. Cu toate acestea, toți vizitatorii trebuie să completeze un formular online. Veți primi un cod QR pe ​​care trebuie să îl afișați la intrare. Companiile aeriene verifică adesea înainte de plecare dacă pasagerii îndeplinesc toate cerințele.

Dacă călătorii din Germania în Spania vizitează zone care se află pe lista germană a zonelor cu risc ridicat, cum ar fi Madrid sau Insulele Baleare cu Mallorca, trebuie să stea în carantină timp de zece zile când se întorc acasă. Acest lucru poate fi încheiat cel mai devreme după cinci zile, cu un test negativ.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu