Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Viol în grup în Mallorca? Cinci turiști germani în arest preventiv

Un tribunal din Mallorca a dispus arestarea preventivă a cinci tineri turiști din Germania pentru că ar fi violat o nemțoaică. Instanța a refuzat să îi elibereze pe cauțiune sâmbătă, după cum a anunțat seara târziu o purtătoare de cuvânt a tribunalului. Un al șaselea turist din Germania a fost eliberat. O tânără turistă – tot din Germania – ar fi fost violată într-o cameră de hotel din Ballermann.

Inițial, ziarul spaniol “Última Hora” a relatat că magistratul a amânat decizia pentru a studia mai în detaliu documentele legate de acest caz.

Germanii se confruntă cu sancțiuni grele

În Spania, detenția preventivă poate dura săptămâni și luni. În cazul unei condamnări pentru viol, pot fi impuse pedepse de până la 12 ani.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu