Spania: Un turist german de 19 ani a decedat pe plaja Muro. Intrebare: din cauza vaccinului?

Un turist german de 19 ani a murit în această sâmbătă pe plaja din Muro , în nordul Mallorca. În ciuda eforturilor echipelor de urgență, care au încercat să-l reînvie, a fost imposibil să-l recupereze și a fost posibil doar să-i declare moartea. Tânărul a suferit de la naștere o anomalie a inimii.

Incidentul tragic a avut loc după-amiaza târziu, în jurul orei 18:45 . Tânărul se afla în mare înotând cu sora lui când, ieșind din apă , deja foarte aproape de țărm, a început să se simtă rău și și-a alertat sora, cu câțiva pași înaintea lui. În timp ce îi explica că este bolnav și că vede încețoșat , băiatul a început să tusească și să scuipe sânge . 

Mai mulți amatori de plajă au asistat la fața locului și au alertat salvamarii SPSalvament. Acestea au ajuns rapid la locul respectiv, la doar 50 de metri de turnul de veghe. La sosire, tânărul s-a prăbușit, sângerând abundent din gură .

Câteva minute mai târziu, a sosit o ambulanță de bază de la Playas de Muro, dar având în vedere starea sa de sănătate complicată, a fost solicitată prezența unei ambulanțe medicalizate . Un medic din Peninsula care se afla în vacanță pe aceeași plajă a venit și el să-l ajute pe tânăr .

Poliția locală din Muro, Garda Civilă, salvamarii Santa Margalida … a fost activat un vast dispozitiv de urgență pentru a-l ajuta pe băiat, care, la un moment dat, a intrat într-un stop cardiorespirator . 

Sănătatea a încercat aproximativ o oră să mă resusciteze , dar, din păcate, nu a reușit să -și revină și a trebuit să-i certifice moartea la 19: 50h .

CU PROBLEME INIMALE

Sora a declarat că decedatul a suferit de la naștere o anomalie cardiacă , pentru care a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale. De atunci, fusese sub control medical strict și luase o cantitate mare de medicamente, dar, până în prezent, dusese o viață normală.

DESCONFORTĂ DUPĂ PRIMUL VACCINELOR ÎMPOTRIVA COVIDULUI

Totuși, așa cum a declarat sora lucrătorilor și agenților din domeniul sănătății, tânarul a fost vaccinat împotriva covidului din Germania, a început să manifeste diferite disconforturi .

S-a dus la medic și l-au asigurat că nu are probleme de sănătate , așa că tânărul a ales să călătorească, așa cum era planificat.

Acum Garda Civilă este însărcinată cu investigarea evenimentului. Acesta va fi raportul medico – legal care dezvăluie cauzele morții sale. 

Si presa germana “Agenția de știri dpa” a scris despre acest eveniment tragic, dar nu a mentionat nimic despre Vaccinarea tanarului. Oare ce doreste “dpa” sa ascunda ?

sursa:cronicabalear.es

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu