Spania interzice fumatul pe plajă. Cei care nu respectă măsura riscă o amendă uriașă

Spania va interzice fumatul pe toate plajele din țară. Pentru cei care vor fi prinși, amenda poate ajunge până la 2.000 de euro.

Această măsură își propune să combată poluarea cauzată de mucurile de țigară care eliberează substanțe toxice atunci când se degradează.

Mai multe regiuni din Spania, inclusiv Barcelona și Insulele Canare, au introdus deja interdicții similare.

Noua lege a fost adoptată la câteva luni după ce o petiție, semnată de peste 283.000 de oameni, a fost trimisă guvernului pentru a cere măsuri împotriva poluării plajelor.

Spania este prima țară europeană care impune o astfel de restricție.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu