Împușcături in Hamburg: Pistolarul s-a predat singur! - preprod.erichmocanu.tv

Împușcături in Hamburg: Pistolarul s-a predat singur!

După împușcăturile de la Gorch-Fock-Wall din Hamburg, un tânăr de 29 de ani s-a predat sâmbătă poliției. Presupusul făptuitor este acum în arest. Poliția a declarat sâmbătă că este un suspect urgent. La cererea parchetului public, a fost emis un mandat de arestare pentru tentativă de omucidere, vătămare corporală periculoasă și încălcarea legii armelor.

Martorii raportaseră împușcături la marginea centrul orașului vineri dimineață. Poliția a declarat vineri că probabil o persoană a fost rănită la picior. Victima dispăruse.

Anchetatorii au crezut că tânărul de 29 de ani a fost cel care a tras de vineri, a spus acesta. În cursul serii s-a prezentat la sediul poliției după ce a fost anunțat de avocatul său. Apoi a fost arestat provizoriu și adus în fața unui judecător sâmbătă după-amiază.

“Autoritățile de anchetă încă lucrează în plan clar pentru a clarifica fundalul”, a declarat sâmbătă declarația. Poliția a dat inițial nicio informație despre rapoartele mass-media conform cărora incidentul ar putea fi legat de un proces la instanța regională. Acest lucru va fi verificat.

Potrivit informațiilor, mai mulți martori au raportat poliției în timpul anchetei de către procurorul public și echipa de omucidere vineri după-amiază, care au putut furniza informații despre cursul infracțiunii. Cu toate acestea, din cauza investigațiilor în curs, nu au putut fi furnizate informații suplimentare.

Tânărul de 29 de ani a fost deja in vizirul anchetatorilor, a spus reprezentanti Politiei. Inițial, el nu a dat anchetatorilor informații despre crimă. Potrivit informațiilor, au fot gasite posibile probe în apartamentul pistolarului din Barmbek-Nord.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu