80 de elevi au bătut un polițist - preprod.erichmocanu.tv

80 de elevi au bătut un polițist

Principalul vinovat este fiul presupusului ucigaș de fermă de cai!

Scenele care au loc în fața clădirii școlii din Hamburg pe Bogenstrasse după-amiaza sunt incredibil de brutale: un ofițer de poliție este atacat de 80 de elevi.

Chiar in mijlocul agresorilor: un tânăr de 13 ani cunoscut de poliție. El are potențialul de a fi violent și a fost remarcat în trecut pentru manipularea cuțitelor pe terenul școlii.

Se spune că tatăl său, Jens von P. (41 de ani), l-ar fi ucis pe șeful unei grajduri din Quickborn cu două împușcături în ceafă în vara anului 2020 dar încă nu este judecat definitiv.

Ofițerul, care lucrează ca așa-numitul „Cop4U” în școli, a mers joi cu bicicleta la patrula Schlankreye, așa cum a anunțat poliția vineri. Făcând acest lucru, a observat ca doi studenți se certau. În jurul lor s-a format deja un grup mare de alți copii și adolescenți.

Băiatul era înarmat?
Unul dintre cei doi băieți, un tânăr de 13 ani, era deja cunoscut de polițist. Conform informațiilor, se spune că este un elev suspendat de la școala raională. Potrivit oficialilor, exista suspiciunea că băiatul ar putea fi înarmat, așa că a vrut să îl fixeze pe tânărul de 13 ani. Cu toate acestea, băiatul s-a zbătut, s-a lovit, iar polițistul l-a împins pe adolescent la pământ.

Copiii și adolescenții care se aflau în jur „s-au solidarizat” cu deținuții într-un „mod extrem de agresiv” și au hărțuit ofițerul de poliție care cazuse la pământ, a spus poliția. Din interiorul grupului, ofițerul de poliție fusese lovit cu piciorul în cap de mai multe ori. Numai pentru că ofițerul de poliție purta încă casca de bicicletă în timpul operațiunii a rămas nevătămat.

Până la 80 de spectatori
Forțele de poliție chemate să ofere sprijin ar fi putut proteja mulțimea, care între timp era formată din mai mult de 80 de studenți, din „Cop4U” și din studentul reținut. Potrivit serviciilor de urgență, dispoziția în rândul studenților a rămas „încă încălzită”. Ofițerii de poliție au fost insultați, scuipați și atacați din interiorul grupului. Abia după ce tânărul de 13 ani a fost luat în arest și transportat, situația s-a relaxat.

Un total de doisprezece echipaje de patrulare au fost implicate în operațiune. Nimeni nu a fost rănit. În plus față de tânărul de 13 ani, polițiștii au luat în arest alți doi studenți, în vârstă de doisprezece și 13 ani. Cu toate acestea, au putut să meargă din nou mai târziu. Au fost lansate anchete privind atacuri împotriva ofițerilor de aplicare a legii, vătămări fizice periculoase, tentative de eliberare de prizonieri și insultă. Ancheta este condusă de Oficiul de Poliție Penală de Stat.

Senator supărat
Senatorul școlii Ties Rabe (SPD) a vorbit vineri seară. El a fost consternat de incidente: „Violența nu este acceptată nici în școală, nici în fața ei! Vom continua cu toată consistența ”, a anunțat el. Conducerea școlii, supravegherea școlii, prevenirea violenței și psihologii școlari lucrau deja pentru a afla cum ar putea avea loc acest lucru, ce concluzii ar trebui să se tragă din acesta și ce măsuri ar trebui luate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu