In Germania a Furat - In Romania Arestat - preprod.erichmocanu.tv

In Germania a Furat – In Romania Arestat

PRINȘI ȘI ÎNCHIȘI… Pe doi tineri din Bârlad i-au ajuns din urmă păcatele făcute prin 2018. După ce, împreună, în calitate de colegi la o firmă de curierat din Germania, au cotrobăit prin coletele oamenilor, furând tot ce le-a picat în mână, au fugit în România, acasă, simțind că păgubiții au început să sesizeze că pachetele livrate sunt golite pe jumătate. Radu Ionuț T. și Gheorghe Radu C., în vârstă de 25 și respectiv, 24 de ani, rude între ei, au venit în Bârlad, unde sperau să li se piardă urma. Nu a fost să fie așa. Procurorii l-au saltat pe unul, iar a doua zi pe celălalt, în vederea arestării preventive și “livrării” acestora în Germania pentru a-și executa pedeapsa primită de la autoritățile nemțești.

cadrul activităților operative desfășurate zilele acestea, polițiștii vasluieni au depistat doi bărbați din Bârlad, care figurau urmăriți internațional în baza unor mandate europene de arestare. Cei doi, unul de 25 de ani (Radu Ionuț T.) și altul de 24 de ani (Gheorghiță Radu C.), care sunt și rude între ei, au lucrat împreună la o firmă de curierat în Germania, unde s-au apucat să fure din pachetele primite de clienți. Prejudiciul creat este de peste 8000 de euro. Autoritățile germane au emis mandate de arestare europene pentru cei doi bârlădeni, care se aflau în țară, iar polițiștii i-au depistat și i-au reținut.

“Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, doi bărbați în vârstă de 25 de ani, respectiv 24 de ani, domiciliați în aceeași localitate. Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Germania au emis mandate europene de arestare, bărbații fiind căutați pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în anul 2018. Persoanele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași pentru dispunerea măsurilor legale.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. După ce ambii bărbați vor primi mandate de arestare preventivă, aceștia cor fi trimiși în Germania, unde vor răspunde pentru faptele lor.

“Pentru Radu Ionuț T., de 25 de ani, din Bârlad, s-a emis deja mandat de arestare preventivă pentru a fi trimis în Germania, iar pentru Gheorghiță Radu C., de 24 de ani, care pe 19 august a fost prins și reținut, abia pe 20 august va fi dus la instanță pentru a fi arestat preventiv. Cei doi au lucrat împreună la o firmă de curierat din Germania și au sustras din pachetele clienților firmei mai multe telefoane, iPod-uri, precum și alte obiecte de valoare din pachete”, a precizat proc. Iulian Ispir, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

sursa: vremeanoua

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu