Video: Îngrijitoarele Românce au protestat în fața sediului Guvernului din Austria: “Vrem respect pentru că vă dăm respect!”

“24 Stunden – wir sind da immer” (Ingrijitoarele 24 din 24 noi suntem mereu aici) a striga una din doamnele din domeniu îngrijirii de bătrânii, care au venit la protest in pauza lor de doua ore.

Ce faceți domnule Nehammer cu noi? Nimic! De ce? Va rugam, găsiți o rezolvare! Noi vrem Respect, pentru ca va dam respect! Multumesc!

Este dreptul nostru de a intra in Schengen spune Antreprenoarea Carola ce intermediază intre Familiile Austriece si îngrijitorii si îngrijitoarele din Romania.

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu