Studiu COVID-19: Risc de hemoragie cerebrală la Johnson & Johnson de 3,5 ori mai mare

Un nou studiu din Statele Unite dezvăluie că americanii care au primit vaccinul COVID-19 de la Johnson & Johnson au avut de 3,5 ori mai multe șanse de a dezvolta cheaguri de sânge, comparativ cu populația generală.

Noua cercetare a ridicat din nou întrebări cu privire la siguranța Johnson și Johnson pe bază de adenovirus vector COVID-19 vaccin, potrivit unui nou raport în Daily Mail

Luni, cercetătorii de la Clinica Mayo din Rochester, Minnesota, care și-au publicat rezultatele în revista JAMA Internal Medicine , au comparat datele din populația generală pre-pandemică cu datele derivate din efectele secundare raportate ale vaccinului la americani.

https://preprod.erichmocanu.tv/castiga/

Rezultatele au fost îngrijorătoare: persoanele care au primit vaccinul au avut de 3,5 ori mai multe șanse de a dezvolta cheaguri cerebrale decât o persoană obișnuită înainte de pandemie.

Cheagurile de sânge, și în special tromboza venoasă cerebrală, sunt efecte secundare cunoscute ale vaccinului Johnson & Johnson, iar descoperirea acestui risc a fost motivul întreruperii utilizării vaccinului în aprilie. Totuși, echipa insistă că efectul secundar este rar și că rezultatele trebuie privite în contextul eficacității vaccinului în prevenirea cazurilor severe de COVID-19.

Cercetătorii au colectat inițial date din 2001 până în 2015 din comitatul Olmstead din statul american Minnesota – un județ cu aproximativ 158.000 de locuitori care se află la aproximativ 145 de kilometri sud-est de capitala Minneapolis.

Ei au folosit apoi VAERS (sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinului) al Centrelor SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pentru a găsi diagnostice de cheaguri de sânge la persoanele care au primit vaccinul Johnson & Johnson între momentul în care acesta a fost aprobat în februarie 2021 și 7 mai.

În cei 14 ani anteriori pandemiei, au existat doar 39 de rezidenți din Olmstead care au dezvoltat tromboză venoasă și sinusală cerebrală ( TCVV ) – o tulburare de coagulare a sângelui, cu potențial fatală.

Cu toate acestea, după ce vaccinurile au fost implementate, acest număr a crescut la 46 de rapoarte de CVST, care au fost confirmate în programul VAERS la pacienții care au primit vaccinul de la Johnson și Johnson. Opt cazuri au fost în cele din urmă eliminate din tabel pentru că erau fie rapoarte duplicate, fie pentru că nu au fost diagnosticate profesional. Au fost identificate un total de 38 de cazuri asociate cu vaccinul Johnson & Johnson, peste 70% dintre cazuri implicând femei.

8,7 milioane de doze de vaccin Johnson & Johnson au fost administrate în Statele Unite între februarie și mai. După ajustarea populației, au existat 2,46 cazuri de CVST la 100.000 de persoane înainte de vaccinarea COVID-19. Totuși, în aceleași condiții, în rândul celor vaccinați au fost 8,65 cazuri la 100.000 de persoane – o rată de 3,5 ori mai mare decât în ​​populația generală.

Informație:

Siguranța și eficacitatea vaccinurilor corona sunt probleme controversate. Numeroși experți în știință, politică și mass-media le consideră sigure și eficiente, deoarece previn în mare măsură riscul unei boli severe COVID-19, iar beneficiile vaccinării corona depășesc riscurile și efectele secundare. Efectele secundare pe termen lung ale vaccinărilor nu sunt, în general, cunoscute. Efectele secundare precum efectul ADE (amplificare dependentă de anticorpi, în germană: anticorpi de creștere a infecției) nu au fost raportate până acum în miliarde de doze de vaccin administrate în întreaga lume. Faptul că secvențele de gene din vaccinurile ARNm, de exemplu, sunt încorporate în ADN-ul uman este, de asemenea, exclus de numeroși experți.Declarațiile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și ale Comisiei Permanente de Vaccinare Federale Germane (STIKO) de la Institutul Robert Koch (RKI) pot fi găsite.  citeste aici  si  aici .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu