SUA trimit în secret sisteme sovietice de apărare aeriană în Ucraina

SUA trimit în secret sisteme sovietice de apărare aeriană în Ucraina, relatează Wall Street Journal , citând oficiali americani.

Pentagonul a achiziționat un număr mic de sisteme sovietice de apărare antirachetă în ultimele decenii în cadrul unui program secret de investigare a informațiilor.

Ca fost membru al Uniunii Sovietice, armata ucraineană se cunoaste cu armele. Pentagonul a refuzat comentariile din partea WSJ.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu