Maratonul Radarelor 2022: Aici se va sta pe străzile din Bavaria

Nu doar prețurile la carburanți fac condusul costisitor: joi, aproximativ 2.100 de puncte de control din Bavaria vor fi afișate timp de 24 de ore! Unde mai exact, puteți afla de la noi!

Fii atent, flasher! De joi, 24 martie, la ora 6 a.m. până vineri, 25 martie 2022, la ora 6 a.m.,  vor fi flash-uri de 24 de ore în Bavaria! Viteza pe drumuri este verificată la aproximativ 2.100 de puncte de control. În total, 1.800 de polițiști vor fi de serviciu la controale în trafic. Dar pentru ce sunt toate acestea?

Maratonul cu fulgere ca măsură preventivă

Conducerea prea repede este principala cauză a accidentelor rutiere grave , potrivit ministrului de Interne al Bavariei, Joachim Herrmann, în perioada premergătoare Blitzmaratonului bavarez. Aproximativ un sfert din decesele din trafic pe drumurile din Bavaria revin la aceasta. În 2021, un total de 109 de persoane au murit în accidente de viteză în Bavaria (au fost un total de 443 de decese).

 „Maratonul nostru fulger este menit să trezească toți utilizatorii drumului pentru a respecta cu strictețe limita de viteză. Nu este vorba de a emite cât mai multe avertismente sau de a trimite notificări fine.” 

–  Ministrul de Interne al Bavaria, Joachim Hermann

Prin urmare, toate punctele de măsurare sunt publicate în prealabil.

Flashed – atât de scump devine

Oricine va fi prins va plăti și mai mult pentru viteză în viitor. Pentru că în noiembrie 2021  se vor datora amenzi semnificativ mai mari . De exemplu, încălcările de viteză de până la 20 km/h în oraș costă acum 70 de euro (anterior: 35 de euro). Oricine este prins cu viteză mai mare de 70 km/h trebuie să plătească chiar și o amendă uriașă de 800 de euro. Există, de asemenea, două puncte în Flensburg și o interdicție de conducere de până la trei luni.

Maraton fulger de 24 de ore – iată radarele din Bavaria joi:

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu