Guvernul federal este de acord că testele corona gratuite se vor încheia la sfârșitul lunii mai

Posibilitatea de a testa gratuit cetățenii în centrele de testare corona ar trebui să se încheie la sfârșitul lunii mai. Potrivit informațiilor de la „Business Insider”, Ministerul Federal al Sănătății și Ministerul Federal de Finanțe au convenit asupra acestui lucru.

În consecință, finanțarea așa-numitelor teste pentru cetățeni de către guvernul federal ar trebui să fie garantată pentru încă două luni până la sfârșitul lunii mai. De fapt, testele corona rapide gratuite s-ar fi încheiat în câteva zile. Pentru că regulamentul de testare corespunzător, care stă la baza funcționării centrelor, se încheie la sfârșitul lunii martie. Dar, având în vedere creșterea recentă a numărului de infecții, guvernul federal dorește acum să prelungească termenul.

De când au fost introduse în primăvara anului trecut, testele pentru cetățeni au costat deja statul 10,7 miliarde de euro. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu