Taliban intra prin efracție in studioul Afganistan TV

Cât de repede s-au schimbat lucrurile pentru oamenii din Afganistan în ceea ce privește libertatea presei și libertatea de exprimare.

Un prezentator a ieșit în aer la televiziunea afgană – unde s-a trezit înconjurat de talibani înarmați! Așa că nu mai avea de ales decât să le vorbească cu ei.

În înregistrarea de 42 de secunde, moderatorul programului de discuții politice „Pardaz” de la postul de televiziune afgană se adresează audienței sale și citește o declarație a talibanilor. Opt teroriști puternic înarmați stau în spatele lui. Talibanii ar fi asaltat clădirea duminică și l-au obligat pe moderator să le vorbească.

sursa; Bild.de, Twitter.com

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu