Contrabanda ilegală de cățeluși - preprod.erichmocanu.tv

Contrabanda de cățeluși din romania – preprod.erichmocanu.tv

Oficialii poliției rutiere Ansbach au oprit din nou un transport de contrabanda cu catelusi. Un echipaj de mașină de poliție a oprit joi în jurul orei 11:45 un microbuz cu opt pasagerii la punctul de bifurcație „Herrieden” a autostrăzii federale A 6 . În timpul inspecției, sa depistat că șoferul și cei 6 pasagerii sunt români în vârstă de 34 și 37 de ani. La studierea documentelor polițiști au tras concluzia ca transportul de persoane era un drum de linie comerciala pe ruta România în Anglia.

Fără licență de transport persoane internațional

Șoferul nu aveau permisul necesar pentru a transporta pasageri comercial ci si mașina era mai mica de cat permite legea pentru a primi o autorizație internațională de transport persoane. Prin urmare, au fost inițiate proceduri de amendă împotriva celor doi est-europeni, pentru care cei doi șoferi au fost nevoiți să depună 1.000 de euro ca garanție, deoarece nu au reședința permanentă în Germania.

Cățeluș de maxim patru săptămâni

În timp ce polițiștii se uitau prin bagajele din portbagaj, anchetatorii au dat peste o cutie de transport cu un cățeluș din rasa „malteză”. Unul dintre pasageri, un român în vârstă de 33 de ani, s-a identificat în fața oamenilor legii drept proprietar și le-a înmânat un pașaport UE pentru animale de companie.

Cu toate acestea, ofițerii au devenit suspicioși, deoarece cred că câinele nu are în niciun caz zece până la doisprezece săptămâni așa cu se arata in documente. Prin urmare, a fost chemat un medic veterinar, care a estimat vârsta animalului la trei sau maximum patru săptămâni. Deci fusese luat de la mama sa mult prea devreme. În timpul transportului, cățelușul era închis complet într-o cutie. Mâncarea dată animalului nu era potrivită pentru vârsta sa și nu i s-a dat apă de băut. În plus, se poate exclude, de asemenea, că „maltezii” ar fi putut primi deja vaccinările documentate în ID la această vârstă și că perioada de carantină prescrisă legal nu a fost respectată.

Datorită acestor circumstanțe, anchetatorii au analizat acum și pașaportul UE pentru animale de companie. După prima evaluare, se poate presupune că este o falsificare totală. Prin urmare, a fost inițiată o anchetă penală împotriva proprietarului câinelui pentru falsificarea documentelor și încălcarea Legii privind bunăstarea animalelor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu