Asigurate acuma pentru la următorul concediu ! – 50% reducere

Compania ACE oferă noilor membri o reducere de 50%.

Facem asistența în caz de accident și rutier la prețuri accesibile pentru toată lumea. 

Cel mai bun preț garantat* la tarifele noastre ACE Comfort și ACE Comfort+. Deveniți membru ACE acum și utilizați cel mai bun serviciu din Europa 24/7 pentru tot ce are de-a face cu mașini, călătorii și multe altele. Te poți baza pe noi:

 • indiferent CE vehicul conduceți (mașină, bicicletă, motocicletă, rulotă de până la 3,5 t)
 • indiferent CINE vehicul conduceți (de la prieteni și cunoscuți)
 • indiferent CINE vă conduce vehiculul (membrii familiei, prietenii și cunoștințele)
Avarie si Accident

Apel de urgență

Apelul de urgență ACE Euro este disponibil 24 de ore pe zi, pe tot parcursul anului.
Aveți întotdeauna cu dvs. toate numerele de pe cardul dvs. practic de urgență roșu ACE, pe care membrii clubului îl pot găsi în profilul lor de serviciu ACE trimis personal.

Număr de urgență ACE Euro: 0711 530 34 35 36

În străinătate: +49 711 530 34 35 36
Fax: 0711 530 34 35 37
Email: notruf@ace.de

Important:

 • Dacă utilizați o căsuță de apel de urgență, vă rugăm să solicitați în mod special asistență de la ACE Auto Club Europe.
 • Pe lângă numărul de membru ACE, numele și adresa de domiciliu, cel mai bine este să aveți pregătit documentul de înmatriculare al vehiculului în cazul oricăror întrebări tehnice.
 • Vă rugăm să indicați, de asemenea, unde vă aflați – dacă este posibil și necesar, cu o adresă exactă și un număr de telefon (de exemplu, atelier, hotel sau spital).
 • În caz de urgență, vă rugăm să coordonați opțiunile de călătorie și cazare cu numărul de urgență ACE Euro, astfel încât să putem face rezervările necesare pentru dvs.
 • Dacă ați acoperit inițial costurile care sunt acoperite de protecția ACE Euromobil, vă rugăm să ne trimiteți chitanțele originale. Este suficientă o scrisoare în care descrieți situația cu toate datele importante.


Ajutor în caz de avarie sau accident

Dacă nu puteți începe călătoria planificată sau continua călătoria din cauza unei defecțiuni tehnice a vehiculului, ACE vă va oferi asistență în caz de accident și defecțiune la fața locului. Dacă solicitați asistență rutieră prin numărul nostru de urgență ACE Euro, asistența va fi gratuită pentru dvs. Dacă vă organizați singur ajutorul, vă vom rambursa până la 120 de euro. Această sumă include sosirea și plecarea vehiculului de asistență rutieră ACE, piesele mici necesare și timpul de lucru.

Reparațiile în ateliere sau la benzinării nu sunt considerate asistență în defecțiune.

Asistență rutieră extinsă

Valabil doar în tariful ACE Comfort+ și în modulul Camper :
în cazul în care vehiculul protejat este din nou adus în stare de circulație ca urmare a asistenței la remorcare organizată de ACE într-un atelier specializat calificat cel târziu în următoarea zi lucrătoare, ACE va contribui la costurile de reparație. necesare și suportate pentru a restabili starea tehnică a traficului de maximum 100 EUR dacă nu sunt solicitate alte servicii ca urmare.

remorca departe 

În cele mai multe cazuri, vehiculele membrilor noștri rulează din nou la fața locului. Dorim să vă puteți continua călătoria rapid și să evitați remorcarea, dacă este posibil.

În cazul în care vehiculul protejat nu poate continua să conducă după o avarie sau un accident sau după ce au fost furate piesele vehiculului și nu este posibil să-l readuceți la starea de conducere la locul avariei sau dacă trebuie îndepărtat de la locul producerii daune ca urmare a unei urgențe medicale care implică șoferul autorizat, ne vom asigura că vehiculul este remorcat vehiculul la cel mai apropiat atelier specializat sau punct de colectare a mașinilor uzate. Dacă doriți, vă putem duce vehiculul într-o altă locație la aceeași distanță.

Suportăm costurile pe plan intern. In strainatate acoperim costurile pana la maxim 100 km. 


Recuperare vehicul

Dacă vehiculul dumneavoastră a părăsit drumul din cauza unui accident sau avarie, ACE va organiza recuperarea vehiculului și a oricăror bagaje sau încărcături pe care le transportă.

Căutare, salvare și recuperare 

Valabil doar în tarifele ACE Comfort și ACE Comfort+
: dacă membrul ACE suferă un accident în timpul călătoriei și, prin urmare, trebuie să fie căutat, salvat sau salvat, ACE va rambursa până la 2.500 EUR în tariful ACE Comfort și până la 5.000 EUR. în tariful ACE Comfort+ €.

Furt vehicol

Asistență pentru mobilitate

În cazul în care vehiculul protejat nu mai este tehnic tehnic sau a fost furat în urma unei avarii, a unui accident sau a furtului de piese ale vehiculului, iar persoanele protejate trebuie, prin urmare, să facă deplasări suplimentare, ACE va ajuta la organizare și va rambursa costurile pentru public. transport sau taxiuri până la un total de 50 EUR per cerere.

Mașină de închiriere

Dacă nu vă putem aduce vehiculul înapoi la fața locului și înapoi în aceeași zi sau dacă vehiculul dumneavoastră a fost furat, vă vom închiria o mașină. Cu toate acestea, o avarie, un accident sau un furt trebuie să fi avut loc la mai mult de 50 de kilometri de casă. In tariful Comfort este doar 30 km iar in tariful Comfort+ si modul Camper  este din usa din fata.

Plătim până la 55 de euro pe zi pe durata reparației (până la 60 de euro pentru 10 ani de membru, până la 75 de euro pentru 40 de ani sau mai mult) din costul unui vehicul echivalent – dar până la maximum șapte zile. În astfel de cazuri, în străinătate vom acoperi costurile de închiriere pentru un vehicul echivalent până la maximum 385 de euro (până la 420 de euro pentru 10 ani de membru, până la 525 de euro pentru 40 de ani sau mai mult), chiar și pentru o perioadă mai scurtă de timp. Dacă mașina închiriată este folosită în străinătate pentru călătoria directă spre casă a persoanei protejate, ACE va acoperi în schimb până la 500 EUR pentru închiriere.

În cazul în care nu este posibilă transportul persoanelor protejate împreună cu vehiculul după serviciul de returnare a vehiculului, ACE va acoperi costurile pentru călătoria directă spre casă cu o mașină închiriată timp de o zi până la maximum 55 EUR.

Abonament de 20 de ani sau mai mult: Dacă nu aveți un card de credit, vă vom garanta depozitul pentru o mașină închiriată după o avarie sau un accident.


Taxe suplimentare de închiriere auto

Dacă vehiculul asigurat nu este pregătit să conducă după o avarie sau un accident și o mașină de închiriat este închiriată pe durata reparației, ACE va acoperi suma totală a taxelor suplimentare suportate pentru eliberarea mașinii de închiriat în afara orelor de funcționare ale stației de închiriere. .


Transport retur autovehicul

Dacă vehiculul dumneavoastră nu este pregătit pentru a conduce în termen de trei zile lucrătoare de la o avarie, un accident sau furtul pieselor vehiculului într-o locație străină și nu este o pierdere totală, ACE se va asigura că vehiculul este transportat la un atelier de la dvs. locul de reședință membru ACE și suportă costurile rezultate.

Transportul retur al vehiculului necesită coordonarea prealabilă cu numărul de urgență ACE Euro. Vehiculul nu trebuie sechestrat la momentul transportului retur.

În cazul în care locația avariei este în Germania și reparația nu este posibilă în următoarea zi lucrătoare, ACE se va asigura că persoanele protejate sunt aduse la domiciliul membrului împreună cu vehiculul, dacă este posibil.


Depozitarea vehiculului

În cazul în care vehiculul protejat nu mai este pregătit din punct de vedere tehnic pentru a conduce în urma unei avarii, a unui accident sau a furtului pieselor vehiculului, ACE va suporta costurile de ajustare suportate de organizația sa de service. ACE suportă costurile de securitate și depozitare dacă acest lucru poate preveni deteriorarea ulterioară a vehiculului, dar nu și dacă vehiculul a fost confiscat și confiscat de poliție.

În tariful ACE Comfort+ , costurile standului pentru maximum 3 zile sunt de asemenea rambursate până la 20 EUR pe zi dacă membrul ACE este responsabil pentru necesitate.

Costurile de instalare și securitate vor fi acoperite până la maximum 14 
zile calendaristice.


ședere peste noapte 

Dacă nu vă putem aduce vehiculul la fața locului și gata de plecare în aceeași zi sau dacă vehiculul dvs. este furat, ACE vă va oferi dvs. și tuturor colegilor dvs. de călătorie cazare peste noapte.

Plătim până la 90 euro de persoană pe noapte. Maxim pentru 3 nopți. În  tariful ACE Comfort+ și în modulul Camper , până la 5 nopți, dar maxim pe durata reparației la locul avariei sau a recuperării vehiculului protejat.

Dacă utilizați serviciul de închiriere auto și serviciul de transport retur autovehicul, costurile de cazare vor fi rambursate pentru maximum o noapte.


Călătorie înainte sau retur 

În cazul în care vehiculul protejat nu mai este tehnic tehnic după o avarie, un accident, furtul pieselor vehiculului sau a fost furat, vom ajuta la drumul de întoarcere sau de întoarcere și vom suporta costurile pentru persoanele protejate: 

 1. pentru călătoria de la locul producerii pagubei până la domiciliul permanent al membrului ACE sau pentru călătoria de la locul producerii pagubei până la destinație, dar cel mult în aria de valabilitate.
 2. pentru călătoria de întoarcere de la destinație la reședința membrului ACE dacă vehiculul este furat sau nu 
 3. poate fi mai pregătit pentru a conduce;
 4. pentru călătoria de întoarcere la locul pagubei pentru o persoană, dacă vehiculul a fost din nou adus în stare de circulație acolo.
 5. Costurile vor fi rambursate până la valoarea costurilor feroviare de clasa I. 
 6. Costurile până la valoarea unui zbor în clasa economică vor fi rambursate,
  • în tariful ACE Classic dacă locul daunei se află la mai mult de 1.200 km distanță de locul de reședință. 
  • in tariful ACE Comfort daca locul pagubei este in strainatate. 
  • În tariful ACE Comfort+ și în modulul Camper , dacă este necesar, practic și rațional.
 7. Când utilizați o mașină de închiriat, se aplică prevederile punctului de închiriere auto.


Vămuirea și casarea vehiculelor

În cazul în care vehiculul protejat trebuie să fie vămuit sau casat din cauza unei avarii, a unui accident sau a furtului în străinătate din cauza unei pierderi totale, ACE se va ocupa de vămuire sau casare precum și de transportul la reciclator sau biroul vamal și va suporta costurile suportate

Calatorii si Vacanțe

Ajutor la anularea călătoriei

Vom organiza călătoria de întoarcere la locul dvs. de reședință dacă dvs. sau un membru al familiei nu puteți finaliza o călătorie în străinătate așa cum ați planificat din motive serioase. Aceasta se referă la decesul sau o boală gravă a unui coleg de călătorie sau a unei rude apropiate. Vom acoperi costurile suplimentare pentru o persoană de până la 3.000 de euro per cerere. Tariful ACE Comfort acoperă până la 4.000 EUR per cerere, iar tariful ACE Comfort+ acoperă până la 5.000 EUR per cerere.
 

Serviciu de notificare

Dacă dumneavoastră sau o persoană apropiată vă aflați într-o anumită urgență în timpul călătoriei, vă vom sprijini cu mijloacele de comunicare disponibile pentru a vă găsi pe dumneavoastră sau rudele dumneavoastră sau pentru a stabili contactele necesare. 


Repatrierea copiilor

Dacă copiii minori însoțitori nu pot fi îngrijiți de membrul ACE sau de un alt membru al familiei din cauza decesului sau îmbolnăvirii membrului ACE, vom aranja ca aceștia să fie preluați și returnați la reședința permanentă împreună cu o persoană însoțitoare și vom suporta costurile rezultate. ACE acoperă costurile până la valoarea costurilor feroviare de clasa I. Costurile până la valoarea unui zbor în clasa economică vor fi rambursate:

 • În tariful ACE Classic , dacă locul avariei este la mai mult de 1.200 km distanță de locul de reședință.
 • In tariful ACE Comfort daca locul pagubei este in strainatate.
 • În tariful ACE Comfort+ , dacă acest lucru este necesar, practic și sensibil.

Precum și costurile dovedite pentru transportul public sau taxiuri până la un total de 50 EUR per cerere.

Recuperarea și îngrijirea animalelor de companie 

În cazul în care câinele sau pisica membrului ACE nu mai poate fi îngrijit ca urmare a unei boli, accident sau deces într-o excursie, ACE va organiza transportul animalului acasă și va suporta costurile rezultate în cazul în care nu sunt disponibili colegi de călători.

În cazul în care animalul nu poate fi îngrijit imediat după transport, ACE va organiza în continuare cazare și îngrijire a animalului și va acoperi costurile rezultate pentru maximum 14 zile calendaristice, cu excepția cazului în care aceasta poate fi acoperită de rude sau persoane apropiate.

Transport bagaje

În cazul în care bagajele transportate nu pot fi transportate împreună cu vehiculul protejat în urma unei avarii, a unui accident sau a furtului pieselor vehiculului, ACE va asigura transport separat la locul de reședință sau destinație și va acoperi costurile până la maximum 155 €.

Boala / Moarte

Călătoria de întoarcere după spitalizare

Dacă nu puteți călători acasă cu vehiculul, deoarece o boală sau vătămare necesită să rămâneți în spital mai mult de 7 zile calendaristice în timpul călătoriei dvs. cu vehiculul, vom acoperi costurile pentru călătoria spre casă până la valoarea costurilor cu trenul de clasa I. . În mod alternativ, costurile vor fi rambursate până la suma unui zbor în clasa economică, 

 • în tariful ACE Classic dacă locul daunei se află la mai mult de 1.200 km distanță de locul de reședință,
 • în tariful ACE Comfort dacă locul pagubei este în străinătate,
 • în tariful ACE Comfort+ , dacă acest lucru este necesar, adecvat și sensibil,

precum și costurile dovedite pentru transportul în comun sau taxiuri până la un total de 50 EUR per reclamație. 
 

Ridicarea vehiculului

În cazul în care, în timpul unei călătorii, vehiculul protejat nu poate fi condus înapoi de către conducătorul auto sau un pasager din cauza decesului sau îmbolnăvirii conducătorului auto care durează mai mult de 3 zile, ACE va aranja ca vehiculul să fie ridicat împreună cu persoanele protejate la reședința permanentă a membrului ACE și suportă costurile pentru șoferul de întoarcere.

Dacă nicio persoană protejată nu conduce înapoi cu dvs., ACE poate prelua vehiculul prin alte mijloace. Dacă membrul ACE organizează singur colectarea, acesta va primi o rambursare de 0,30 EUR pe kilometru între locul de reședință și locul pagubei. În plus, costurile peste noapte suportate până la ridicare din cauza absenței șoferului vor fi rambursate în orice caz, dar până la maximum 90 € de persoană pe noapte pentru 3 nopți.


Vizitarea bolnavilor

Dacă membrul ACE trebuie să rămână într-un spital mai mult de 14 zile calendaristice din cauza unei boli, ACE va rambursa costurile de călătorie și cazare pentru vizitele efectuate de o persoană apropiată până la suma de 

per revendicare.


Livrare medicamente si ochelari

Dacă membrul ACE se află într-o călătorie în străinătate și are nevoie urgent de medicamente prescrise pentru a-și menține sau restabili sănătatea, care nu sunt disponibile la sau în apropierea locului său de reședință și pentru care nu există un înlocuitor acolo, ACE se va ocupa de acest lucru după consultarea cu medicului de familie pentru trimiterea acestuia si suporta costurile rezultate. Condiția prealabilă este să nu existe restricții de import. Membrului ACE va fi rambursat pentru costurile oricărei colectări necesare a medicamentului și vămuirea acestuia.

În cazul în care membrul ACE își pierde ochelarii sau lentilele de contact în timpul călătoriei în străinătate, ACE – în coordonare cu persoane apropiate – se va asigura că ochelarii sau lentilele de contact de schimb sunt procurate și trimise și va acoperi costurile de transport rezultate, dar nu și costurile înlocuirii. ochelari sau lentile de contact de schimb 
.


Aranjarea îngrijirilor medicale

Dacă dumneavoastră sau un membru al familiei vă îmbolnăviți în timpul călătoriei în străinătate, vă vom pune în legătură cu medicul dumneavoastră de familie și cu medicul curant la fața locului.
 

Repatriere medicală

Dacă dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră vă îmbolnăviți sau sunteți grav răniți în timpul călătoriei acasă sau în străinătate, ACE va organiza transport medical la domiciliu. Repatrierea medicală are loc în țară și în străinătate ori de câte ori are sens medical și este ordonată de un medic. Serviciul se aplică indiferent de mijlocul de transport pe care l-ați folosit. Dacă călătoriți cu propriul vehicul, serviciul nostru se extinde la toți colegii de călătorie.

Dacă însoțirea suplimentară a unui medic sau paramedic este necesară din punct de vedere medical sau prescrisă oficial în timpul unei repatrieri medicale, costurile rezultate vor fi acoperite. 

Dacă dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră trebuie să rămâneți peste noapte până când pacientul este transportat înapoi, ACE va acoperi costurile de până la 90 de euro pe noapte și persoană. Costurile sunt acoperite pentru maximum trei nopți.

Dacă sunteți transferat în Germania la un spital din apropierea locuinței dumneavoastră, ACE va acoperi costurile de transport dacă acestea nu sunt acoperite de compania de asigurări de sănătate a persoanei asigurate sau de un alt furnizor de servicii. Serviciile de repatriere medicală pot fi solicitate numai dacă au fost coordonate anterior cu apelul de urgență ACE Euro.


Ajutor în caz de deces

În cazul unui deces în timpul unei călătorii în străinătate, vom aranja ca persoana să fie transportată la ultima reședință permanentă sau înmormântată în străinătate, în consultare cu rudele sale.

ACE suportă costurile rezultate.

Drept si Asistenta

Consultanță juridică

Dacă aveți nevoie de consiliere juridică generală în domeniul autoturismelor și al circulației rutiere, biroul juridic ACE și avocații ACE vă stau la dispoziție pentru a vă oferi o consultație inițială gratuită.

Acest lucru se aplică, de exemplu, litigiilor care decurg dintr-un contract de cumpărare, reparație sau asigurare și care privesc vehiculul dumneavoastră. În orice caz, veți primi informații rapide și competente.

Puteți contacta avocații de încredere ACE prin intermediul serviciului de informații ACE la 0711 530 33 66 77 . Dacă aveți protecție legală de trafic ACE, puteți afla, de asemenea, despre domeniul de aplicare al protecției dvs. aici și puteți clarifica întrebările legate de legea asigurărilor. Dacă nu aveți încă protecția legală de trafic ACE , serviciul nostru de informații va fi bucuros să vă sfătuiască cu privire la serviciile și domeniul de asigurare.


Serviciu de accidente și asistență juridică de urgență

Dacă sunteți implicat într-un accident de circulație, avocații noștri de încredere vă vor acorda „primul ajutor” legal prin telefon imediat la locul incidentului. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la ACE Emergency Legal Help la 0711 530 33 88 33 și veți avea asistență juridică la locul accidentului pentru a vă ajuta să evitați greșelile. De asemenea, avocații noștri de încredere vă vor informa direct despre soluționarea daunelor cu asigurarea autovehiculului și experții dumneavoastră și vă vor pune în legătură cu AdvoCard dacă aveți asigurare de protecție juridică a traficului ACE .

Pe lângă asistența juridică de urgență, serviciul nostru de accidente include și ajutor foarte specific pentru situația dificilă de la locul accidentului. Pe de o parte, veți primi sfaturi practice despre ceea ce ar trebui să acordați atenție la fața locului. Aceasta include asigurarea în mod corespunzător a locului accidentului, anunțarea poliției și înregistrarea adreselor oricăror martori. Pe de altă parte, organizăm toate celelalte asistențe pentru dumneavoastră și vehiculul dumneavoastră ca parte a protecției ACE Euromobil. Asistența noastră include, printre altele, remorcarea sau recuperarea vehiculului dvs. avariat și a bagajelor pe care le transportați.

Dacă este necesar, vă vom pune la dispoziție ateliere sau experți la care vehiculul dumneavoastră poate fi transportat pentru evaluarea avariei. Dacă nu mai puteți călători cu propria mașină, vă putem organiza și o mașină de închiriat. Așa că nu trebuie să vă mai faceți griji pentru nimic, deoarece cu serviciul nostru de accidente ACE ne vom ocupa de tot ce aveți nevoie.

În situații acute precum controalele alcoolemiei sau dacă permisul de conducere este sechestrat iminent de către poliție, avocații noștri de încredere vă vor oferi și informații importante direct la fața locului.

De asemenea, puteți apela asistența juridică de urgență ACE la 0711 530 33 88 33.
 

Asistență în situații de urgență speciale

În cazul în care membrul ACE intră într-o anumită urgență în timpul călătoriei în străinătate, care necesită ajutor pentru rezolvare pentru a evita vătămările semnificative asupra sănătății sau bunurilor sale, se vor lua măsurile necesare, iar costurile rezultate vor fi de până la 600 EUR per cerere acceptată. Tariful ACE Comfort acoperă până la 800 EUR per cerere, iar tariful ACE Comfort+ acoperă până la 1.000 EUR per cerere. Nu vor fi rambursate costurile asociate cu neexecutarea sau executarea slabă a contractelor încheiate de membrul ACE, precum și costurile de înlocuire și reparație.


Credit pentru urmărirea penală

Valabil  doar în tarifele ACE Comfort și ACE Comfort+
: în cazul în care membrul ACE este arestat sau amenințat cu închisoarea într-o călătorie în străinătate, ACE va acoperi costurile judiciare, juridice și de interpretare suportate în acest context pentru fiecare reclamație în tariful ACE Comfort până la 1.000 EUR și în tariful ACE Comfort+ de până la 2.500 EUR și depozitul de penalizare cerut de autorități pentru fiecare reclamație în tariful ACE Comfort de până la 5.000 EUR și în tariful ACE Comfort+ până la 15.000 EUR. Sumele plătite trebuie rambursate către ACE în termen de o lună de la încheierea călătoriei.

Asistenta credit pentru situatii de urgenta in strainatate

Abonament de 20 de ani sau mai mult: Dacă vă aflați în dificultate financiară în străinătate din cauza unei avarii, a unui accident sau a unei boli, vă putem ajuta cu un împrumut fără dobândă de până la 2.400 de euro. Termen 12 luni, presupunând bonitatea.


Pierderea de numerar

Dacă vă aflați în dificultate financiară în timp ce călătoriți în străinătate din cauza pierderii de bani, a cecurilor de călătorie sau a cărților de credit, ACE vă va pune în legătură cu banca proprie.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu