Comisia Europeană autorizează utilizarea vaccinului Novavax în UE, după avizul favorabil al EMA

Comisia Europeană a autorizat luni utilizarea vaccinului anti-Covid de la Novavax în Uniunea Europeană, în urma avizului favorabil dat de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA). Este al cincilea vaccin anti-Covid aprobat în Europa.

Vaccinul Novavax folosește o tehnologie mai convențională decât cele utilizate pentru vaccinurile deja autorizate, ceea ce poate reduce scepticismul și reticența în rândul persoanelor nevaccinate. „Este un plus adus arsenalului de care dispunem pentru a proteja europenii. Să fie o încurajare solidă pentru cei nevaccinați sau pentru cei care nu au făcut rapelul!”, spune președintele Comisiei, Ursula von der Leyen, într-un comunicat de presă.

Întrebări și Răspunsuri: aici in romana

Alte informații despre ce conține acest vaccin nu exista: Întrebarea “De ce se tine ascuns” cred ca este plauzibila!

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/care-sunt-vaccinurile-covid-19-autorizate/
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu