city italian people art
Photo by Efrem Efre on Pexels.com

Două milioane de italieni nevaccinati trebuie să plătească o amendă de 100 de euro

De la 1 decembrie, aproape două milioane de italieni nevaccinați vor trebui să plătească o amendă de 100 de euro pentru că nu au fost vaccinați în ciuda obligației de vaccinare. Aproximativ 1,9 milioane de italieni trebuie să plătească această amendă, relatează „Der Standard”. Persoanele nevaccinate care trebuie vaccinate au avut la dispoziție șase luni pentru a fi vaccinate sau pentru a justifica nevaccinarea.

Afectați sunt persoane din anumite grupuri profesionale și italieni care au peste 50 de ani. Oricine nu poate explica de ce nu a fost vaccinat de trei ori trebuie să plătească o amendă de 100 de euro. Deși guvernul sub Meloni a ridicat deja obligația de vaccinare pentru lucrătorii din spitale, nu a ridicat încă amenda, în ciuda tuturor zvonurilor. Abia joi seară, curtea constituțională italiană a decis că cerința de vaccinare care a fost introdusă este conformă legal. Deja anul trecut, Meloni a cerut o schimbare de curs în politica Corona .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu