Arhiva erichmocanu.tv – CopyRight 

Accident după o urmărire cu o dubă a unui contrabandist în nordul Italiei: Mai mulți răniți, printre care 10 copii

Încă o dată a avut loc un accident cu un vehicul de contrabandă. 14 persoane au fost rănite în urma unei urmăriri în nordul Italiei.

Trieste – Un accident cu un vehicul de contrabandă a avut loc în nordul Italiei. Șoferul încercase anterior să se sustragă unui control al poliției. În total, 14 persoane au fost rănite.

Potrivit agenției de presă italiene Ansa, incidentul a avut loc marți seară în regiunea de frontieră dintre Italia și Slovenia. Potrivit autorităților, șoferul, un român, ar fi ignorat cererea de a opri în timpul unui control al poliției.

Accident de contrabandă în nordul Italiei: Mai mulți răniți

A urmat o urmărire. În timpul evadării, acesta a izbit duba de o barieră de protecție.

Bărbatul a fost arestat. Mulți dintre cei 21 de migranți aflați în dubă au fost răniți în accident. Potrivit raportului, printre refugiați se aflau și zece copii. Răniții au fost transportați la spitale după accidentul produs în apropiere de orașul italian Trieste. Cei zece copii au fost duși la un spital pentru copii. Patru adulți au fost duși la un spital din Cattinara. Niciunul dintre ei nu avea răni grave, potrivit raportului. Toți au avut răni minore, precum și vânătăi și se așteaptă ca aceștia să fie externați în cursul dimineții. Restul refugiaților au fost preluați de poliție.

Un accident de contrabandă amintește de un incident teribil în Bavaria

Potrivit autorităților, toți refugiații erau persoane din Turcia. Un al doilea presupus traficant, tot din România, a fost de asemenea arestat. Un al treilea suspect a reușit să scape.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu