Romania pe locul 2 in Lume pe lista cu mei mai multi infectati cu Corona

Oare cât sunt de adevărate aceste numere, când ne gândim ca în ultimul an jumate, doar manipulări și minciuni am văzut de la guvernul Orban, Citu și Arafat?

15,828 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus și 363 decese au fost raportate în ultimele 24 de ore.  A fost atins un record de pacienți internați în stare gravă la ATI- 1,729 persoane.

Dacă ne luam după aceste informații, atunci Romania este pe locul 2 din Lume la persoane noi infectate în ultimile 24 de ore.

Deținem locul 10 din lume, la persoane internate la ATI și locul 3 la decese din cauza Covidului.

locul 10 la ATI
locul 3 la decese din cauza Corona
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu