SUA: Comirnaty în curând pentru bebelusi?

Până acum, conform aprobărilor oficiale, copiii cu vârsta sub cinci ani nu pot fi vaccinați împotriva Sars-CoV-2. Acest lucru s-ar putea schimba în curând, cel puțin în SUA. Biontech/Pfizer au solicitat aprobarea Comirnaty-ului lor pentru vaccinul Covid pentru copiii sub 5 ani.

Mai exact, a fost făcută o cerere pentru modificarea avizului de urgență pentru vaccin. Aceasta se referă la primele două doze de 3 µg pentru grupa de vârstă sub 5 ani. Datele privind o a treia doză de rapel nu sunt așteptate până în următoarele luni.

Aplicația este în prezent revizuită de Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA). Mulți părinți așteaptă deja un vaccin pentru această grupă de vârstă pentru a-i putea proteja pe cei mici în cel mai bun mod posibil. Biontech anunțase deja în decembrie că probabil va solicita aprobarea de urgență pentru un vaccin pentru copii mici în prima jumătate a anului 2022. Vaccinarea ar trebui să fie posibilă chiar și pentru copiii de la șase luni.

Dar nu doar Biontech/Pfizer cercetează deja o vaccinare pentru această grupă de vârstă, ci și Moderna a anunțat acest lucru. Compania americană se așteaptă să poată prezenta în martie primele rezultate ale studiului său pentru copiii cu vârste între doi și cinci ani.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu