Suljovic: „Vaccinul împotriva coronei mi-a distrus cariera”

La Cupa Mondială de la Londra, darts-urile austriece speră că Mensur Suljovic îl va înfrunta pe Michael van Gerwen. Acum vienezul și-a explicat slabiciuna. 

Suljovic a stăpânit cu brio startul din Alexandra Palace din Londra, l-a învins clar pe belgianul Mike De Decker cu 3-0 în turul doi și și-a asigurat astfel duelul împotriva starului olandez Van Gerwen (miercuri, al doilea joc după ora 20.00) – unul adevărat Darts delicatese pe cea mai mare scenă în săgeți. 

Desigur, Van Gerwen este marele favorit, deoarece Suljovic s-a luptat recent cu o scădere a formei. Bătrânul de 50 de ani a alunecat pe locul 30 în clasamentul mondial și chiar s-a gândit la sfârșitul carierei sale la un moment dat. Și totul din cauza vaccinării corona, așa cum îi spunea acum vienezul „imaginei”. În orice caz, vaccinarea este de vină pentru faptul că Suljovic nu a reușit să se antreneze corespunzător în ultimele 18 luni, susține „The Gentle”. 

„Vaccinarea împotriva Coronavirusului mi-a distrus cariera”

„A trecut un an și jumătate acum”, a spus Suljovic. Bătrânul de 50 de ani a primit înțepătura în urmă cu 18 luni, de atunci se luptă cu probleme de sănătate și, în opinia sa, este slăbit de efectele pe termen lung ale vaccinării. „M-a costat o grămadă de bani”, spune The Gentle. “De câteva ori am fost la un pas să renunț. I-am spus chiar și soției mele că o voi face. Ce să fac dacă nu pot să mă antrenez?”, a spus Suljovic, căruia îi lipsea motivația să se antreneze în fiecare zi. 

Se simțea slăbit și obosit, de multe ori nu se ridica din pat, pulsul îi era adesea prea scăzut, a spus starul austriei de darts. Toate acestea au împiedicat antrenamentele regulate. “Vaccinarea împotriva corona mi-a distrus cariera în ultimul an și jumătate. Am fost vaccinat de trei ori în total, dar nu s-a îmbunătățit cu nimic. Nici după a doua și nici după a treia oară”, a continuat cei 50. -de ani. Suljovic a sărit peste mai multe turnee, când a concurat a eșuat adesea de la început, rămânând în top 32 în clasamentul mondial la un fir de păr pe locul 30 și făcând astfel saltul către campionatul mondial în legendarul „Ally Pally”. 

Fără vacanță 2023

“Este atât de dificil. Sunt atât de mulți jucători tineri puternici. Jucători noi, mai buni vin în turneu în fiecare an. Cel mai bun timp al meu a fost acum trei ani și mai mult. Presiunea asupra mea a crescut”, a trebuit să recunoască vieneza. Suljovic și-a pierdut și contractul cu echipamentul.

În orice caz, victoria de deschidere împotriva lui De Decker a fost un prim pas în direcția bună. Sănătatea se îmbunătățește acum. “Anul viitor voi juca mai mult ca niciodata, nu voi pleca in vacanta. Voi juca fiecare turneu. A ajunge din nou in primii 16 va fi incredibil de greu, dar primii 32 este scopul meu. Inca nu am terminat mult timp. ”, spune Suljovic.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu