Vaccinarea te orbeste! Adolescent Francez are probleme dupa Vaccinarea cu Pfizer

Avocatul francez Eric Lanzarone susține că un adolescent de 13 ani aproape că a rămas orb la câteva zile după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer. El critică și o clauză care exonerează compania de responsabilitate în contractele sale cu Franța.

Întrebat de France 3 pe 29 ianuarie, Lanzarone a spus că „a fost sunat, împreună cu un coleg din Paris, de o familie al cărei copil și-a pierdut 90 la sută din vedere la cinci zile după ce i-a fost injectată prima doză”. El a adăugat:

„Pentru a ne apăra clientul, a trebuit să luăm legătura cu producătorul vaccinului, care în acest caz este Pfizer”

Avocatul a mai declarat că a găsit pe site-ul oficial al Comisiei Europene o clauză „care exonerează efectiv Pfizer de orice răspundere în cazul apariției unor potențiale efecte secundare”.

Avocatul crede că această clauză „a fost impusă de Pfizer, care absolut nu ar fi semnat tratatul cu Franța și celelalte state membre fără ea”. Lanzarone mai departe:

„Din câte știu, această clauză este inclusă în toate celelalte contracte semnate între Pfizer și țările europene”.

Întrebarea care se pune acum, potrivit avocatului, este: „Cine va despăgubi copilul?” Avocatul a declarat pentru Sud Radio  pe 28 ianuarie că el și clientul său vor lua măsuri „împotriva producătorului de vaccinuri, Pfizer”. Cu toate acestea, el s-a plâns și de complexitatea procedurii:

“Dar exact acolo […] este o dramă. […] Compania Pfizer va lua măsuri împotriva statului cu privire la clauza de iresponsabilitate cuprinsă în contract”.

Eric Lanzarone a mai spus postului că procesul va dura ani de zile. Clientul său, un tânăr adolescent, nu a putut aștepta 10 ani. Este grav handicapat și casa lui nu este adaptată noilor circumstanțe. De asemenea, adolescentul nu merge la școală momentan. Avocatul a recunoscut că Office national d’indemnisation des accidents médicaux (Oniam) – organismul oficial francez pentru persoanele care au fost victimele unei erori medicale – ar fi putut fi o modalitate de „a acorda o despăgubire mult mai rapidă, [dar] mai mică. a primi.” Oricum, Oniam are doar un buget în jur de „15 milioane de euro”. Având în vedere prejudiciul suferit de clientul său, avocatul estimează despăgubirea doar pentru el la „între șase și șapte milioane de euro”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu