Vaccinul Johnson & Johnson omoara!

Slovenia oprește temporar vaccinarea cu Johnson & Johnson, după ce s-a confirmat că decesul unei tinere de 20 de ani a avut legătură cu vaccinul.

Ministrul sănătăţii din Slovenia, Janez Poklukar, a confirmat marti seara că decesul unei femei de 20 de ani, a fost din cauza cheagurilor de sânge, ce a avut legătură cu vaccinarea cu Jonson & Jonsons. 

Experţii au confirmat într-un raport că tânăra a decedat în urma unei hemoragii cerebrale cauzată de distrugerea autoimună a trombocitelor, o complicaţie rară indusă de vaccin. Acesta nu ar fi primul caz, în luna mai soţia unui deputat sloven a murit după ce a primit doza unică, scrie alephnews.ro.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu