1,5 milioane de adrese de e-mail aterizate in web: Cum să verificați dacă sunteți afectat

Un total de 1,5 milioane de adrese de e-mail au ajuns într-un furt major de date pe Internet. Aici puteți afla cum puteți verifica și dvs., ca utilizator, dacă sunteți afectat.

Aproximativ 1,5 milioane de adrese de e-mail ale utilizatorilor criptomonedei și furnizorului de servicii fiscale CoinTracker au apărut pe internet după o scurgere majoră de date. În plus, au fost publicate și părți din numerele de telefon. Pagina „Am fost trimis?” a adăugat acum datele în catalogul său . Potrivit acestuia, datele au fost furate de o scurgere majoră de la un furnizor de servicii CoinTracker. Parolele sau alte date sensibile nu sunt afectate.

Verificați-vă datele aici: 1,5 milioane de adrese de e-mail pe web

Utilizatorii pot folosi acum „ 

Am fost pwned ” pentru a verifica dacă adresa lor de e-mail este inclusă în înregistrare. Practic, cei afectați nu au de ce să se teamă la început. Infractorii nu pot face nimic cu adresa de e-mail sau numărul de telefon.Cu toate acestea, un cont la CoinTracker sugerează că astfel de persoane au și un portofel cripto. Prin urmare, cei afectați ar putea deveni mai multe victime ale atacurilor de tip phishing în viitor, cu ajutorul cărora escrocii vor să-ți obțină Bitcoin-urile sau NFT-urile. Prin urmare, fiți deosebit de atenți dacă vă găsiți adresa de e-mail în listă și primiți mesaje suspecte.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu